Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

UTFÖRSÅKNING - FREESKIERS

Vi är en sektion inom Friluftsfrämjandet Lidingö som driver skidskola och skidklubb med tillhörande barmarksträning och trampolinträning.

 

Ledstjärnan för vår verksamhet är rörelseglädjen och frihetskänslan av att klara av att ta sig nedför backen, samtidigt som man har kontroll över vad man gör – oavsett om det gäller den första plogsvängen, carving i hög fart eller hopp och lek i parken. Här kan du hitta information om verksamheten i vår Helgskidskola, friåkningsklubben Freeskiers, Oldies & Goldies för vuxna och skidklubben för barn med funktionshinder –  Freeskiers Total. Det går också att boka privatlektioner.

 

När du gått ut nian har du som medlem i Friluftsfrämjandet som fyllt 16 år även möjlighet att gå våra skid- och brädinstruktörsutbildningar för att därefter inleda en karriär som tränare i Freeskiers…

 

Vi börjar vår verksamhet i september med barmarksträning uthomhus. Under hösten erbjuder vi även hoppträning på trampolin innomhus.

 

All information om utförsåkningen hittar du på denna sida: http://www.lidingofreeskiers.se/

 

Anmälan till skidskolan kan endast göras via den sidan. OBS, inga anmälningar tas emot före 1 november. Första anmälningsdagen kan infalla senare än 1 november.