Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

ÄVENTYRSDAG

En äventyrsdag ordnas vissa år.

Kom och delta i prova-på-aktiviteter, lekar, träffa Skogsmulle och våra ledare, som kan berätta mer om vår verksamhet.

 

Datum: Ej bestämt. 

Tid tidigare år: 11.00–15.00

Plats tidigare år: Kyrkviken, på ängen nedanför Lidingö kyrka.

 

Om Äventyrsdagen som var 2017:

På ängen vid Kyrkviken nedanför Lidingö kyrka anordnas också i år vår Äventyrsdag. Där kan du paddla, prova mountainbikebana (ta med egen cykel), fiska i fiskdamm, lära dig om vandring och långfärdsskridsko, göra paracordarmband, kasta räddningslina m.m. Om du har tur kan du få en skymt av Mulle. Under Äventyrsdagen arrangeras också Lidingös inofficiella mästerskap i klättring på läskbackar.
.
"Vår ambition är att visa upp allt som vi inom Friluftsfrämjandet kan erbjuda, så att alla ska kunna hitta det som passar", säger Patrik Blomquist, ordförande för Friluftsfrämjandet på Lidingö.
.
.
.
Om Äventyrsdagen 2016:
Vilken fantastisk Äventyrsdag vi fick den 17 september i år! I underbart sensommarväder myllrade det av besökare som testade många av våra aktiviteter. Mest spektakulärt var alla barns klättring på läskbackarna. Rekordet är nu 23 backar, till besökarnas imponerade applåder. Sedan brakade tornet. 70 st unga och gamla provade på kajakpaddling, många balanserade på lina, flätade armband, kastade räddningslina, fiskade i fiskdammen, cyklade med fart på MTB-banan, testade kunskaperna i skridskotipset och på tipspromenaden. Och naturligtvis var Mulle där och lekte med barnen. En lyckad dag, helt enkelt! Välkomna tillbaka nästa år.
Äventyrsdagen 2016 1.jpg
Äventyrsdagen 2016 2.jpg
Äventyrsdagen 2016 3.jpg
Äventyrsdagen 2016 4.jpg
Äventyrsdagen 2016 5.jpg
Äventyrsdagen 2016 6.jpg
Äventyrsdagen 2016 7.jpg
Äventyrsdagen 2016 8.jpg
Äventyrsdagen 2016 9.jpg