Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äventyr för alla

Naturen är till för både stor och liten, och alla som är mittemellan. Ibland vill du hitta äventyr med andra som är i liknande ålder som dig. Då har du kommit rätt!

Friluftsfrämjandet samlar naturälskare i alla åldrar, från de allra minsta, till de mest erfarna fjällvandringsveteraner. Här hittar du spännande äventyr oavsett hur gammal du är, om du är nybörjare eller friluftsvan, om du vill paddla lugnt eller surfa på skummande vågor.

Bli medlem

Nyfiken på oss? Följ gärna med någon av våra 8000 ledare ut i naturen – för upplevelser, glädje och gemenskap. Varmt välkommen att bli medlem! Bli medlem

Tips och inspiration för nästa äventyr

Digital kurs: Enkelt friluftsliv för alla åldrar

Även det enkla friluftslivet kan skapa minnen för livet, eller öppna dörren till en ny värld. I den här kursen får du träffa några av Friluftsfrämjandets ledare som delar med sig av sina bästa tips för det enkla friluftslivet. Kursen tar ca 30 minuter.

Till kursen

Allemansrätten - vad innebär den?

Friluftsfrämjandet värnar om allemansrätten för att behålla friluftsmiljöer och möjliggöra friluftsliv för alla. Men vad innebär allemansrätten och vad är det som gäller när du är ute i olika friluftsområden?

Allt om allemansrätten

Våra verksamhetsgrenar

Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen, i skogen och i gläntan runt hörnet. Året runt och för alla. Se alla grenar