Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Längdskidor

Längdskidor är en fantastisk motionsform som tar dig ut i naturen! Vi ger dig tillgång till en mängd fina spår spridda över hela Sverige.

Oavsett om du är nybörjare som vill hitta till en motionsform som tar dig ut i naturen eller en erfaren längdskidåkare som vill förbättra och förnya din åkning, ger vi dig tillgång till en mängd fina spår spridda över hela Sverige. På flera platser i landet satsar vi dessutom på att skapa konstsnösystem till våra längdspår, för att förbättra din möjlighet till friluftsliv.

Verksamheten växer just nu så det knakar. I dag erbjuder ett 10-tal lokalavdelningar skidskola för längdåkning. På friluftsfrämjandet.se hittar du din lokalavdelning och ser vad vi erbjuder för verksamhet nära dig.


Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem

Detta behöver du:

Kläder efter väder och annat som behövs för utevistelse. Du behöver även utrustning att åka med, men många lokalavdelningar erbjuder hyra av utrustning. Kolla med din lokalavdelning.