Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Längdskidor

Längdskidor är en fantastisk motionsform som tar dig ut i naturen! Vi ger dig tillgång till en mängd fina spår spridda över hela Sverige.

Oavsett om du är nybörjare som vill hitta till en motionsform som tar dig ut i naturen eller en erfaren längdskidåkare som vill förbättra och förnya din åkning, ger vi dig tillgång till en mängd fina spår spridda över hela Sverige. På flera platser i landet satsar vi dessutom på att skapa konstsnösystem till våra längdspår, för att förbättra din möjlighet till friluftsliv.

Verksamheten växer just nu så det knakar. I dag erbjuder ett 10-tal lokalavdelningar skidskola för längdåkning. Kolla in din lokalavdelning och ser vad vi erbjuder för verksamhet nära dig.

 

Detta behöver du:

Kläder efter väder och annat som behövs för utevistelse. Du behöver även utrustning att åka med, men många lokalavdelningar erbjuder hyra av utrustning. Kolla med din lokalavdelning.

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem

Utveckla dig själv!

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss?

Bli ledare

Hitta längdäventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.