Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Åk snowboard med oss

Suset i öronen, hoppen, pudervågorna. Snowboardåkning är en underbar vinteraktivitet – med oss kan du åka snowboard som nybörjare eller som erfaren snowboardåkare som vill åka och utvecklas ihop med andra.

Vad kan ge mer energi och pirr i magen än att surfa på pudervågorna nedför backen? Att åka bräda är lika mycket lekfullhet som adrenalin. Oavsett om det är första gången du står på en snowboard eller om du är van snowboardåkare har vi något som passar dig. Vi älskar att åka tillsammans med andra och känna den härliga gemenskapen i gruppen och i backen.

Vi har snowboardskola på flera platser runt om i landet, ledd av utbildade snowboardlärare och helt utan tävling och prestationskrav. Gemenskapen, naturupplevelsen och glädjen i att lära och utvecklas är i fokus. 

När du åker snowboard med oss får du: 

  • Utveckla din snowboardåkning med några av de bästa snowboardlärarna i Sverige 
  • Åka snowboard i en grupp som har fokus på glädje och gemenskap - utan tävling och prestationskrav  
  • En härlig upplevelse på brädan i hemmabacken 
  • Ett tryggt och säkert äventyr med utbildade snowboardlärare 

Hur ser ett snowboardäventyr ut med Friluftsfrämjandet? 

Att åka snowboard eller gå i snowboardskola behöver inte alltid ske långt bort. Vi älskar att finnas i hemmabackarna. För de gör snowboardåkningen tillgänglig för fler, och oftare. Att åka bräda kan bli en del av helgen, lovet hemma eller i lyxigaste fall även en vardagkväll. Grupperna är indelade efter olika nivåer, ibland ålder, och kan vara en enskild träff eller återkommande under en säsong.  

Snowboardskola, freeskiers och funktionell skidåkning

Inom snowboardåkningen erbjuder vi snowboardskola, Freeskiers och funktionell skidåkning. Snowboardskola är för dig som är nybörjare, eller vill utveckla din åkning. Freeskiers är för dig som är ung och vill åka snowboard eller skidor med andra i samma ålder. Och funktionell skidåkning, eller paraskidåkning, är för dig som har en funktionsnedsättning och behöver hjälpmedel. Till exempel en sit-ski, bi-ski, ski-cart. 

Roliga, trygga och lärorika snowboardäventyr 

Att åka snowboard med Friluftsfrämjandet är roligt, tryggt och lärorikt. Alla Friluftsfrämjandets snowboardlärare är utbildade och har god erfarenhet av att planera äventyr på snowboard. De är tekniskt kunniga inom sitt område och hjälper dig att utveckla din egen teknik för att du ska känna dig trygg i backen. I allt från att ta liften upp till hur du ska svänga på vägen ner.  

Bli medlem

Nyfiken på oss? Följ gärna med någon av våra 8500 ledare ut i naturen – för upplevelser, glädje och gemenskap. Varmt välkommen att bli medlem! Bli medlem

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning