Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktiviteter för dig som är ung

Gillar du att vara ute i naturen? Provar du gärna olika aktiviteter och äventyr? I Friluftsfrämjandet kan du träffa fler i din ålder med samma intressen som du!

Paddling, vandring, cykling, naturparkour, fjällresor eller läger? Hos Friluftsfrämjandet hittar du massor av olika äventyr att upptäcka. Våra aktiviteter för unga passar dig som är 13-25 år, ju äldre desto större äventyr. 

Vad gör unga i din region?

Här finns mer information om verksamhet för unga i region Mitt, region Mälardalen och region Öst.

Bli medlem

Nyfiken på oss? Följ gärna med någon av våra 8500 ledare ut i naturen – för upplevelser, glädje och gemenskap. Varmt välkommen att bli medlem! Bli medlem

Hitta aktiviteter för dig som är ung

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Facebookgrupp för unga

Gå gärna med i vår grupp på Facebook för att snabbt uppdatera dig på vad som händer runt om i landet. Här kan du också lära känna fler unga i Friluftsfrämjandet.

Till Facebook

Så kan du som ung engagera dig

Som ungdomsmedlem (13-25 år) har du möjlighet att vara med och utveckla Friluftsfrämjandet. Här är några av de forum som finns där du kan vara med och påverka. 

Läs mer

Våra verksamhetsgrenar

Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen, i skogen och i gläntan runt hörnet. Året runt och för alla. Se alla grenar