Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ung

Låt äventyret börja! Är du mellan 13-25 år och längtar efter att träffa andra som vill paddla kajak, åka snowboard, vandra eller klättra? Eller drömmer du om att bli ledare eller vara med i din lokalavdelnings styrelse?

Det finns många roliga möjligheter för dig!  
Följ oss gärna på Facebook för att uppdatera dig på vad som händer för unga runt om i landet och för att nätverka: https://www.facebook.com/groups/FFung/

Ledarutbildning 
Det enda som slår äventyret är att leda det! Det finns ett antal olika grenar att välja mellan för den som vill bli ledare - vandring, klättring, mountainbike, paddling, barn, naturparkour… Vilken gren väljer du? 

Från att du är 13 år kan du gå en av Friluftsfrämjandets ledarutbildningar för att få kompetens att leda en grupp. Till en början, efter avslutad utbildning, gör du det tillsammans med en vuxen ledare. När du fyllt 18 år räknas du som vuxen ledare. Ta kontakt med din lokalavdelning och berätta att du vill bli ledare!
Läs mer om ledarutbildning och sök efter aktuella utbildningar såsom MTB, Skidor utför, Skogsmulle och skogens vänner på Region Mälardalens hemsida.

Ung ledare
Ung ledare är utbildningen för dig mellan som är mellan 13-25 år, är aktiv i Friluftsfrämjandet och vill bli ledare. Utbildningen fokuserar främst på barnverksamheterna. Här kan du läsa mer om hur du blir ledare och vilka grupper som finns Ledarutbildning. Utbildningen brukar erbjudas under hösten eller våren, en gång per år. Håll utkik på webben Region Mälardalen, den publiceras där.
Utbildningen är 2,5 dagar.


Kontakt Ung
Ylva Schöldberg
08-556 307 49
ylva.scholdberg@friluftsframjandet.se

 

Ung Ledare

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning