Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Bli medlem du också!

Friluftsfrämjandet är en ideell organisation som genom friluftsliv verkar för folkhälsa och livsglädje. I 127 år har vi värnat allemansrätten och främjat friluftslivet. På fjället, vattnet, snön, isen eller i skogen – året runt och för alla åldrar – skapar våra 7000 ledare roliga, trygga och lärorika äventyr.

Som medlem stöttar du vårt arbete och får möjlighet att delta i alla våra äventyr och utbildningar. Dessutom får du Magasin Friluftsliv hem i brevlådan, och schyssta priser på utrustning och resor. Låt äventyret börja.

Bli medlem

Typ av medlemskap

Vid enskilt medlemskap löser du ett medlemskap för barn, ungdom eller vuxen, baserat på din ålder. Familjemedlemskap innebär att hela familjen blir medlemmar till ett och samma pris, och får var sitt medlemsnummer som används vid anmälan till våra olika aktiviteter.

Personuppgifter

Förnya ditt medlemskap

Familjemedlemmar

Med familjemedlemskap blir hela familjen medlem till ett och samma pris. Gäller för de familjemedlemmar som är skrivna på samma adress. Du som tecknar medlemskapet blir den vi kontaktar om det skulle vara något. OBS! Du behöver inte lägga till dig själv igen, utan här lägger du till ytterligare personer på medlemskapet. 

Familjemedlem Ta bort


Lokalavdelning

Vald lokalavdelning:


Medlemspriser

Vuxen - 26 år och äldre
360 kr
Ungdom - 13-25 år
170 kr
Barn - 0-12 år
100 kr
Familj
530 kr

Friluftsfrämjandet har en fast medlemsperiod. Medlemskapet gäller från första oktober till sista september 2020. Om man tecknar ett medlemskap fr.o.m. första juni så sträcker det sig till sista september året efter. Medlemskapet baseras på det år som du fyller år.