Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ledare

Som ledare bidrar du med tid, kunskap och engagemang för att visa vägen ut i naturen för våra medlemmar. I gengäld får du utbildning och utveckling, gemenskap med likasinnade och mycket mer.

Bli ledare

Det enda som slår äventyret, är att leda det. Bli en av oss och låt äventyret börja.

Bli ledare

För dig som är ledare

Här hittar du som ledare verktyg, länkar och fortbildningar.

För dig som är ledare

Möt våra ledare

Eva, Ledare i längdskidor

–Naturen är min plats för återhämtning. Möjligheten att varva ner och tanka energi ger mig ett hållbart livstempo som verkligen bidrar till mitt välmående. Naturen skapar balans för oss i ett annars ganska stressat och digitaliserat samhälle.

Tommy, Vildmarksäventyr och överlevnadsexpert

–I vår jakt på skatten hade vi vandrat djupt in i lövskogarna och långt bakåt i tiden. Någonstans i Kindabygden skulle den finnas, Adrianopels skatt från år 378. Barnen hade under vårterminen löst flera ledtrådar och tagit sig vidare över klipphällar, sjöar, skog och grottor.

Katarina, Skogsmulle och skogens värld

–Medan vi läste Bamse i ficklampans sken, ven fjällvinden och regnet smattrade på tältduken från tvären. Han var 3,5 år och tjöt av lycka i sovsäcken. Regn betyder ju geggamoja! När vi någon timma tidigare hade stått med tio andra familjer dubbelvikta i blåsten uppe på Nipfjället, insåg vi att det inte riktigt var det vi hade sett framför oss.

Annons