Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vandring – från kulturvandringar till avlägsna leder och utlandsresor

Vandringar i olika former är en av våra största verksamheter, som lockar människor i alla åldrar. Våra vandringsaktiviteter förenar kunskapsjägare, livsnjutare, sällskapssökare och äventyrare, uppdelade i grupper efter färdighet och ålder.

Att vandra är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen, få motion och koppla av i vardagen. Upplevelsen förstärks tillsammans med andra och under våra aktiviteter är det lätt att lära känna likasinnade. Våra lokalavdelningar landet över arrangerar varje år hundratals vandringar, allt från storslagna, avlägsna vandringar till kortare dagsturer nära ditt hem. Ledarna har god erfarenhet av att planera vandringarna, vet hur man hittar till speciella platser och delar mer än gärna av sig av kunskap om den natur och kultur ni passerar under vandringarna.

Olika typer av vandringar

Vi erbjuder kulturvandringar, vandringar i skogslandskap, Sveriges stora utbud av längre vandringsleder (med eller utan övernattning) samt vandringsresor till andra länder.

Förkunskapskrav

God kondition är en förutsättning för att hänga med gruppen, men grupperna delas upp efter färdighet för att alla ska få en givande vandring.

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem

Utrustningsbehov

Kläder efter väder och det som behövs för en härlig och säker upplevelse i naturen. Alltid bra att packa nåt att äta och dricka.

Hitta vandringar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Vandring

Fler vandringstips