Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Jobba hos oss

Välkommen till Friluftsfrämjandet, Sveriges största friluftsorganisation. Vårt syfte är mer aktuellt än någonsin - att skapa ett bättre samhälle för alla genom folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. Vill du bli en av oss?

Friluftsfrämjandet är en demokratisk, partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation. Sedan 1892 har vi främjat friluftslivet och värnat allemansrätten. Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen och i skogen. Året runt och för alla.

Här kommer du till en trevlig arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, där du får vara en del av den utvecklingsresa vi är på. Välkommen med din ansökan!

Just nu har vi inga lediga tjänster.

 

Lediga ideella uppdrag i organisationen

Ordförande till riksorganisationens styrelse

Vill du bli styrelseordförande i Friluftsfrämjandets riksorganisation, och leda och utveckla en av Sveriges viktigaste organisationer och starkaste varumärken?

Läs mer och ansök

Ledamot till riksorganisationens styrelse

Nu söker valberedningen efter en ekonomutbildad ledamot till riksorganisationens styrelse. Vill du vara med och leda och utveckla en av Sveriges viktigaste organisationer och starkaste varumärken?

Läs mer och ansök