Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Jobba hos oss

Välkommen till Friluftsfrämjandet, Sveriges största friluftsorganisation. Vårt syfte är mer aktuellt än någonsin - att skapa ett bättre samhälle för alla genom folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. Vill du bli en av oss?

Friluftsfrämjandet är en demokratisk, partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation. Sedan 1892 har vi främjat friluftslivet och värnat allemansrätten. Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen och i skogen. Året runt och för alla.

Här kommer du till en trevlig arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, där du får vara en del av den utvecklingsresa vi är på. Välkommen med din ansökan!

Just nu har vi inga lediga tjänster på Friluftsfrämjandet.

Andra lediga tjänster

VD till I Ur och Skur

I Ur och Skur söker en ledare som genom fokus på utveckling och kvalitet, samt tillväxt och samhällsnytta, arbetar för att ännu fler barn får möjlighet att komma ut och interagera med naturen genom sin förskola.

Läs mer och ansök

Lägerpersonal sökes till friluftsläger sommaren 2024

I år arrangerar Mentor Sverige tillsammans med Friluftsfrämjandet sommarläger med friluftstema i Göteborg och Stockholm. Nu söker vi dig som vill vara med och skapa lägerdagar för ungdomar i åldrarna 13-14 år.

Läs mer och ansök