Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Våra partners

Våra samarbetspartners stöttar oss i uppdraget att bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen, genom friluftsliv. 

Våra samarbetspartners

Postkodlotteriet

Postkodlotteriet är ett av Sveriges största lotterier. Hela deras överskott går till ett 60-tal ideella organisationer som arbetar inom områden som miljö och klimat, barns rättigheter och forskning och hälsa. Friluftsfrämjandet är en av organisationerna som får stöd av Postkodlotteriet.

Till Postkodlotteriet

Svenskt Friluftsliv

Svenskt Friluftsliv verkar för att stärka friluftslivet i Sverige genom att värna om allemansrätten, stärka den långsiktiga finansieringen för friluftsorganisationerna samt höja friluftslivets status i samhället. De företräder 27 ideella friluftsorganisationer, varav Friluftsfrämjandet är en.

Till Svenskt Friluftsliv

Outnorth

Outnorth är Skandinaviens största e-handel inom outdoor och jobbar dedikerat med hållbarhetsfrågor. På Outnorth har Friluftsfrämjandet sin ”Blå butik” med våra egna profilprodukter. Medlemmar i Friluftsfrämjandet har även upp till 20% rabatt på hela Outnorths sortiment.

Till Outnorth

Orkla

Orkla är Nordens ledande dagligvaruhandel med kända varumärken som Grumme, Felix och OLW. Orkla har ett starkt fokus på hållbarhet, klimat och hälsa. Genom samarbetet med Orkla får Friluftsfrämjandet medel för att tackla samhällsutmaningar som stillasittande, psykisk ohälsa och miljöförstöring.

Till Orkla

SJ

SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och erbjuder hållbara tågresor över hela Sverige. Bolaget ägs av svenska staten och har 5 400 medarbetare i Sverige och Norge. Som medlem i Friluftsfrämjandet får du rabatt på resor med SJ och kan komma till äventyret på ett klimatsmart sätt.

Till SJ

Learnify

Learnify är en ledande utbildningsleverantör som förenar pedagogik och innovation i effektiva lösningar. De erbjuder en helhetslösning kring att hantera, publicera, skapa och återanvända lärmaterial. Genom Learnify håller Friluftsfrämjandet olika digitala utbildningar.

Till Learnify

Idre Fjäll

Idre Fjäll är Friluftsfrämjandets officiella destinationspartner. Hos det familjevänliga resmålet kan du uppleva den storslagna naturen genom härlig skidåkning, avkopplande vandringar eller adrenalinfylld cykling. Som medlem i Friluftsfrämjandet får du rabatt på utvalt boende och äventyrspass.

Till Idre Fjäll

Vill du också samarbeta med oss?

Representerar du ett företag eller en organisation du tror skulle vara en passande samarbetspartner till Friluftsfrämjandet? Här hittar du kontaktuppgifter och information om att samarbeta med oss.

Stöd oss