Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Annonsera hos oss

Vill du synas tillsammans med Sveriges största friluftsorganisation? Som företag kan du annonsera i vårt medlemsmagasin, vårt nyhetsbrev eller på vår webbplats.

Annonsera i Magasin Friluftsliv

Friluftsliv är ett av Sveriges största magasin om friluftsliv, äventyr och resor. Magasinet är en medlemsförmån för våra medlemmar och kommer i din brevlåda fyra gånger per år, sprängfyllt med spännande artiklar, notiser och kunskap. 
Läs mer här om att annonsera i Magasin Friluftsliv

Annonsera i nyhetsbrevet eller på webben

Nyhetsbrevet Låt äventyret börja går var tredje vecka ut till våra medlemmar och andra prenumeranter. Nyhetsbrevet är fullt av säsongsanpassade tips och inspiration för både nybörjare och friluftsvana. 

Friluftsfrämjandets webbplats hade ca 2 miljoner unika besök under 2023 och riktar sig till såväl våra medlemmar som till den friluftsintresserade allmänheten. 

Vill du annonsera hos oss? Hör av dig till vår annonsansvariga.

Gabrielle Hagman

Annonsansvarig Mediakraft

gabrielle.hagman@mediakraft.se

073-62 77 984

 

Samarbeta med Friluftsfrämjandet 

Representerar du ett företag eller en organisation du tror skulle vara en passande samarbetspartner till Friluftsfrämjandet? Här hittar du kontaktuppgifter och information om att samarbeta med oss: Så här kan du stödja oss som företag

Stöd oss

Stöd oss som företag

Genom att samarbeta med Friluftsfrämjandet kan ditt företag göra stor skillnad. Stötta oss i vårt uppdrag att bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen, genom friluftsliv.

Stöd oss

Aktieutdelning

Du som äger börsnoterade aktier kan skänka din aktieutdelning till Friluftsfrämjandet. Det gäller även dig som äger ett fåmansbolag.

Mer om aktieutdelning