Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Här kan du läsa om vad som är aktuellt inom Region Mälardalen just nu.

Välkommen till regionstämma 2023

Regionstämman är forumet där medlemmarna träffas för att diskutera och besluta om verksamhetens framtid. Förutom årsmötesförhandlingar kommer vi ha tid för samtal och workshop om vad som gör att vi vill verka ideellt i vår förening. Lunch serveras av utomhuskocken Ari Sorsa från Gävle lokalavdelning


Vill du jobba med utomhuspedagogik och ledarutbildningar?

I Friluftsfrämjandets jobbar vi för att bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen, genom friluftsliv. Vi gör det genom att erbjuda härliga friluftsupplevelser, guidade av kompetenta ledare. För förskola och skola jobbar vi med två koncept, Skogsmulle i förskolan och Skogshjältarna. Nu vill vi intensifiera arbetet genom att mer aktivt söka upp förskolor, skolor och pedagoger för att berätta om vårt erbjudande. Detta är en del av tjänsten.


Spännande uppdrag om friluftsliv, jakt och viltfrågor

Engagera dig i frågor som rör friluftsliv och viltförvaltning genom att ingå i Viltförvaltningsdelegationen, Länsstyrelsen Södermanland, som ordinarie eller ersättare och representera Friluftsfrämjandet och friluftslivsintresset 2023-2026.


Vi söker Projektledare förskola och skola

I Friluftsfrämjandets jobbar vi för att bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen, genomfriluftsliv. Vi gör det genom att erbjuda härliga friluftsupplevelser, guidade av kompetenta ledare. Nu vill vi intensifiera arbetet genom att mer aktivt söka upp förskolor, skolor och pedagoger för att berätta om vårt erbjudande. Är du den vi söker?

Visa ytterligare 4 sidor