Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här kan du läsa om vad som är aktuellt inom Region Mälardalen just nu.

Familjeläger

Region Mälardalens familjeläger flyttas fram till nästa sommar 2019.


God Jul & God Fortsättning

Vi som jobbar på regionkontoret vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år. Hoppas den blir fylld av sköna lediga dagar och tid att njuta ute i naturen!


Nyhetsbrev December

Årets sista nyhetsbrev finns nu att läsa. Hör av er om ni har funderingar!


Oktobers nyhetsbrev

Ett nytt nyhetsbrev har idag skickats ut och finns att läsa även här. Trevlig läsning och hör gärna av er om ni har några funderingar.


Verksamhetskonferens

Varmt välkommen till Region Mälardalens Verksamhetskonferens 18 november 2017. Ta chansen att träffa andra lokalavdelningar, regionstyrelsen och regionkontoret! Platsen för årets konferens är Sjöhistoriska museet i Stockholm. Mer information finns via länken.


Skogsmulle 60 år

Fira Skogsmulle 60 år på Skansen 7 oktober 2017!


Nyhetsbrev

I slutet av augusti gick det senaste nyhetsbrevet ut till våra lokalavdelningar, ledningsgrupper, råd och styrelse. Här finns det nu också att läsa! Nästa nyhetsbrev kommer i oktober!


Regionstämma 2017

Nu är det snart dags för regionstämma! Denna gång håller vi till på Koppartälten i Hagaparken, Solna, och datumet att hålla koll på är 1:a april. På denna sida lägger vi ut alla stämmohandlingar och det finns även en länk till anmälan ifall ni missat att anmäla er. Sista anmälningsdag är satt till fredag 24:e mars. Varmt välkomna!


Kajak- och vandringsprogram 2017

Nu är årets kajak- och vandringsprogram färdiga och finns att ladda ner här! Det finns många spännande aktiviteter att välja bland så låt er inspireras!


Vill du vara med och utveckla Friluftsfrämjandet?

Vi söker nya ledamöter till styrelsen för Friluftsfrämjandet Region Mälardalen! Regionens uppgift är att ge stöd och inspiration till Friluftsfrämjandets lokalavdelningar. Region Mälardalen fokuserar på att utveckla lokalavdelningarnas förmåga att synas med sin verksamhet, att locka nya medlemmar och ledare samt att behålla och utveckla våra duktiga ledare.

Visa ytterligare 10 sidor