Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Här kan du läsa om vad som är aktuellt inom Region Mälardalen just nu.

Spännande uppdrag om friluftsliv, jakt och viltfrågor

Engagera dig i frågor som rör friluftsliv och viltförvaltning genom att ingå i Viltförvaltningsdelegationen, Länsstyrelsen Södermanland, som ordinarie eller ersättare och representera Friluftsfrämjandet och friluftslivsintresset 2023-2026.


Vi söker Projektledare förskola och skola

I Friluftsfrämjandets jobbar vi för att bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen, genomfriluftsliv. Vi gör det genom att erbjuda härliga friluftsupplevelser, guidade av kompetenta ledare. Nu vill vi intensifiera arbetet genom att mer aktivt söka upp förskolor, skolor och pedagoger för att berätta om vårt erbjudande. Är du den vi söker?


Regionstämma 2022

Den 5 april 2022 genomförde vi vår regionstämma. Vid en välbesökt, cirka 65 deltagare, digital regionstämma den 5 april valdes bland annat nya styrelseledamöter till regionstyrelsen och beslutades om en reviderad budget för 2023-2024. Vi fick också ta del av Verksamhetsberättelse och årsbokslut för 2021. Mötet avslutades med att Riksorganisationen berättade om vad de har på gång under året. Presentationen som Kristina Ljungros, Generalsekreterare på Riksorganisationen visades finns nedan.


Anta utmaningen: bli utbildningsledare

Söker du personlig utveckling, en utmaning och nya erfarenheter? Ta chansen att vara med och utbilda framtidens ledare i Friluftsakademin! Just nu söker vi utbildningsledare inom grenen Vandring. Läs mer om möjligheter, förväntningar och vilka krav som ställs på dig som utbildningsledare. Välkommen med din ansökan, till ett roligt och inspirerande uppdrag samt till ett härligt utbildningsteam.

Visa ytterligare 4 sidor