Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Freeskiers för ungdomar

För alla barn och ungdomar som älskar skidåkning, ha roligt med gamla och nya vänner och prova på nya saker tillsammans. Freeskiers är skidåkning helt utan tävling och prestationskrav för barn och ungdomar från 8-15 år.

Vill du åka skidor utför tillsammans med andra, men inte gå i skidskola? Då är det Freeskiers du vill vara med i. Med Freeskiers kan du åka både skidor och snowboard och testa på allt från slalombana till pucklar och offpist. Eller är du redo för parkåkning med olika svårighetsgrader på hopp, rails och boxar eller att prova på jibbing, puckelpist och lössnöåkning? 

Skidåkning med Freeskiers handlar om skidglädje och lekfullhet och att du får dela upplevelsen med andra skidintresserade i samma ålder. Med er ut har ni alltid Friluftsfrämjandets skidlärare som kan hjälpa dig med allt från att känna dig trygg i backen till att hitta skidtekniken. Skidåkning i Friluftsfrämjandet och i Freeskiers handlar inte om tävling och att prestera, utan bara att ha kul och om du vill, utmanas tillsammans.  

Vad du får när du åker med Freeskiers 

  • Åka, leka och utmanas på skidor tillsammans med nya vänner
  • Utveckla din skidåkning ihop med Freeskiers skidlärare
  • Åka skidor utan tävling eller prestationskrav – bara glädje och gemenskap

Hur ser ett äventyr med Freeskiers ut med Friluftsfrämjandet?

Du anmäler dig oftast till en termin där du får ett gäng tillfällen under säsongen att träna tillsammans med gruppen. Ihop testar ni på olika övningar med fokus i att ha riktigt kul tillsammans på snön. När du åker skidor med oss får du utveckla din skidåkning på flera plan samtidigt som du får nya vänner med samma intresse.

Roliga, trygga och lärorika skidäventyr med Freeskiers

När du går i Freeskiers är alla ledare utbildade skidlärare. De har koll på tekniken och kan lära dig massor om din egen skidåkning. På så sätt blir du tryggare i allt från att åka lift till att ta svängar i backen och flyga över ett hopp. Roliga, trygga och lärorika äventyr, oavsett vilken nivå just du är på.  

Bli medlem

Nyfiken på oss? Följ gärna med någon av våra 8000 ledare ut i naturen – för upplevelser, glädje och gemenskap. Varmt välkommen att bli medlem! Bli medlem

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning