Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Ung i Friluftsfrämjandet

Friluftsfrämjandet erbjuder unga att komma ut på vildmarksäventyr. Det kan handla om både små och lite större äventyr - i vardagen, på helgen eller i samband med lov och semester.

Här kan du läsa mer om föreningens verksamhet för barn (från 7 år) och ungdomar (upp till och med 25 år). 

Inom Region Mitt finns exempelvis Strövare i Arbrå lokalavdelning, i Ludvika finns det alpin- och snowboardåkande ungdomar i åldrarna 13-18 år och i Västerås finns planer på TVM-verksamhet

CampVår för Frilufsare

Den 21-22 april 2018 arrangeras CampVår av ungdomar och ledare som är aktiva inom Frilufsarna och TVM Äventyrsgrupperna. Tanken är att frilufsare och frilufsarledare ska få träffa både varandra och aktiva TVMare och TVM-ledare, inför övergång till ungdomsverksamheten. Lägret hålls utanför Frösunda, Vallentuna, helgen 21 - 22 april. Mer information.

Ung representant i regionstyrelsen

Vill du bolla tankar och idéer, eller har du frågor som handlar om Friluftsfrämjandets verksamhet för unga?

I Region Mitts styrelse finns en ungdomsrepresentant som gärna vill komma i kontakt med unga i regionen. Det är Marina Larsson. Du hittar Marinas kontaktuppgifter på denna sida.  Tveka inte utan hör gärna av dig! 

Ungdomsträff - nystartat nätverk

Den 23-25 mars träffas ungdomar från Region Mitt och Region Norr under en helg för att umgås, nätverka och åka skidor. Planerna för träffen har smidits under lång tid och nu närmar sig ungdomshelgen med stormsteg.

Läs mer

Verksamhet för unga i hela landet

Här hittar du mer information om verksamhet för dig som är ung och medlem i Friluftsfrämjandet.

Läs mer