Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Under denna flik hittar du det som är aktuellt i regionen just nu.

Ny styrelse för 2019

Sedan regionsstämman på Gesunda har regionen nu en ny styrelse för verksamhetsåret 2019.


Kallelse: Regionstämma på Gesundaberget

Den 6-7 april träffas vi inom Friluftsfrämjandet Region Mitt för att ha regionstämma på Gesundaberget, Mora.


Examinering av nya långfärdsskridskoledare

Söndagen den 17 februari erbjöd Mälaren i Västerås goda isförhållanden och ett gynnsamt väder. Då tog sex duktiga långfärdsskridskoledare ”examen” under ledning av Region Mitt och Östs utbildningsteam i långfärdsskridsko. Läs kursledarteamets rapport från helgen.


Nominera Årets lokalavdelning, Årets ledare och Årets eldsjäl/inspiratör

Varje dag, året runt, görs en massa bra saker i våra lokalavdelningar. Nu vill Region Mitt ta chansen och lyfta fram Årets lokalavdelning, Årets ledare och Årets eldsjäl/inspiratör. Detta är ett sätt att uppmuntra och synliggöra. Det blir också en väg för att berätta om goda exempel och förmedla inspiration. Tveka inte utan nominera genast dina kandidater!


Hedestugan redo för nya äventyr

Tillsammans med näringsliv, gymnasieskola och ideella krafter har Friluftsfrämjandet Hudiksvall investerat tid och pengar i föreningens stuga: Hedestugan. Sammantaget blev det en omfattande satsning – och ett rejält lyft! I februari var det dags för nyinvigning.


Längdskidledarutbildning på Idre Fjäll

Vill du bli längdskidledare? Välkommen till längdskidledarutbildningen på Idre fjäll den 8-10 mars 2019.


Vinterns utbildningar

Snöflingor och sköna åk utför! Genom våra ledarutbildningar erbjuder vi dig upplevelser för alla sinnen. Du får också chans att utveckla dig själv, din skidåkning och dina ledaregenskaper. Här hittar du några av vinterns datum för utbildningar på snö men även datum för årets första barnledarutbildning - i mars, med mera.


Nina vill få med folk ut – och i rörelse!

Hennes sommarlov inleddes på Ledarveckan i Idre, följt av några veckor i Gryts skärgård, toppat med ett triathlonlopp. Sedan var Nina Svenman reda att kliva över tröskeln. Hon är ny utbildningssamordnare för Friluftsfrämjandet Region Mitt och Region Öst. Hon började sin tjänst i slutet av augusti och hon kom med en rykande färsk Ironman-medalj hängandes runt halsen.


Lägerveckor med Let´s Get Out

I sommar anordnas lägerveckor för ungdomarna som deltar i Let's Get Out som är Friluftsfrämjandets satsning på mångfald, ungdomar och ledarskap.


Regionernas grillkväll på Idre Fjäll

Friluftsfrämjandets årliga Ledarvecka sommar, på Idre Fjäll närmar sig med fjäderlätta steg. Är du en av dem som ska till Idre?

Visa ytterligare 10 sidor