Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Under denna flik hittar du det som är aktuellt i regionen just nu.

Lägerveckor med Let´s Get Out

I sommar anordnas lägerveckor för ungdomarna som deltar i Let's Get Out som är Friluftsfrämjandets satsning på mångfald, ungdomar och ledarskap.


Regionernas grillkväll på Idre Fjäll

Friluftsfrämjandets årliga Ledarvecka sommar, på Idre Fjäll närmar sig med fjäderlätta steg. Är du en av dem som ska till Idre?


Regionala projektledare: Viktor och Johanna

I sommar arbetar Viktor Steffner och Johanna Jonsson som regionala projektledare i Friluftsfrämjandets satsning Let's Get Out.


Vi söker ungdomar som vill vara med i Let's Get Out

Vill du vara med i en satsning som ger dig som ungdom en möjlighet att bli ledare, förebild och att växa som individ? Just nu söker vi dig mellan 14-20 år som bor i Östersund, Borlänge, Sundsvall, Höör eller Bjuvs kommuner


Team Eliot tror på Let's Get Out

Wow! Den senaste i raden av samarbetspartners till Let's Get Out är nystartade Team Eliot.


Fortbildningshelg med regionstämma 2018 i Falun

Matlagning, Naturparkour, Ledarskap, Samverkan. Den 21-22 april har vi fortbildningshelg och regionstämman i Friluftsfrämjandet Region Mitt. Ta chansen att mingla och nätverka och fylla på med kunskap och inspiration. Vi håller även stämma så klart, samt får information från region och riks om saker som är på gång!


Ungdomshelg i Timrå/Sundsvall

Äntligen! Den 23-25 mars träffas ungdomar från Region Mitt och Region Norr under en helg för att umgås, nätverka och åka skidor. Planerna för träffen har smidits under lång tid och nu närmar sig ungdomshelgen med stormsteg.


Håll koll på kalendern

Region Mitt har skapat en kalender för att ge en överblick över utbildningar som planeras för 2018. Här finns även datumen för regionstämma, riksstämma, ledarvecka och fortbildningshelg etc. Håll dig uppdaterad genom att kika i kalendern med jämna mellanrum!


Surahammar samlas kring pulkabacke

Sedan oktober finns det en ny lokalavdelning inom Friluftsfrämjandet i Surahammar.


Agnes vill starta TVM i Västerås

20-åriga Agnes Brokås i Västerås har klivit in i Friluftsfrämjandet med fart, engagemang, lust och handlingskraft. Efter att tidigare i år varit på TVM-invigning i Nyköping, som den ende TVM-aren från Region Mitt, har hon nu tagit initiativet till att själv starta upp TVM i Västerås.

Visa ytterligare 10 sidor