Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

FJÄLL

 
Vi är många medlemmar som är intresserade av fjällturer, både sommar och vinter. Just nu har vi inga aktiva ledare i vår lokalavdelning, men vi hoppas kunna erbjuda egna turer snart igen. Istället rekommenderar vi att du ser vilka andra lokalavdelningar som ordnar fjällturer.
 
Har du frågor om fjäll så kan du höra av dig till vårt kansli: lidingo@friluftsframjandet.se
 

 

 

GENOMFÖRT 2022:

 

Försommarvandring med övernattning i tält 11-12 juni

Juni natt blir aldrig av,
liknar mest en daggig dag.
Slöjlikt lyfter sig dess skymning
och bärs bort på ljusa hav.

Så diktar Harry Martinsson och visst är detta en fin tid på året. Välkomna att följa med oss ledare, Eva Rozenbeek och Christian Gottlieb, ut i naturen.

Denna vandring utgår från järnvägsstationen i Mölnbo. Vi samlas där lördag 11 juni kl. 11.22. Då anländer det pendeltåg som avgår från Stockholm kl. 10.24. Säkert ses de flesta av oss redan på Stockholms central men vi har Mölnbo som samlingspunkt.

Efter en kort vandring kommer vi till Bergasjön, där vi planerat att äta vår lunchmatsäck. Tältplats finner vi vid Trönsjön. Det är bara totalt 6 km vandring dit. Vi befinner oss i vargarnas Sjundarevir.

På söndagen ger vi oss ut efter frukost och går den 11-12 km långa vandringen till Järna där vi tar pendeltåget tillbaka till Stockholm. Vi siktar på att hinna med tåget som går från Järna 16.46 och ankommer till Stockholm 17.36. Det blir alltså en lång dag i skogen, men där finns mycket att se.

Välkomna att följa med oss

Eva, 073 714 33 35, eva.rozenbeek@friluftsframjandet.se
Christian, 070 303 29 14, christian.gottlieb@friluftsframjandet.se.

 

 

Skidtur i Gränslandet. Lördag 26 mars - söndag 3 april gör vi en skidtur med utgångspunkt i Vålådalen och avslutning i Storulvån.