Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Ledarveckan - din förmån som ledare

Varje vinter och sommar arrangerar Friluftsfrämjandet en aktivitetsvecka på Idre Fjäll. Vi kallar den vår Ledarvecka och den är sprängfylld med massor av spännande och inspirerande aktiviteter för våra fantastiska ideella ledare med familjer.

Ledarveckan är din vecka, du bestämmer själv vad du vill göra. Vi erbjuder möjligheten att vara med och testa en massa olika aktiviteter som tilltalar dig och din familj! Varje dag under ledarveckan anordnar vi aktiviteter och fortbildningar som du har chansen att vara med på. 

Träffa andra ledare

Ledarveckan är en fantastiskt möjlighet att träffa andra ledare inom Friluftsfrämjandet, antingen för utbyte av erfarenhet eller bara hänga och umgås. 

En vecka i Idre fjäll till förmånligt pris

Genom att vara ledare får du tillgång till en helt grymt bra rabatt på boende, hyra av utrustning och skipass hos Idre fjäll. 

Information kring villkor, program och anmälan hittar du som är ledare under Mina sidor. 

Utveckla dig själv!

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss?

Bli ledare

Hitta utbildningar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.