Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Cykla med oss

Att cykla på slingrande stigar i skog och natur är härligt. Få adrenalinet, sinnesron och friluftslivet, samtidigt. När du cyklar med Friluftsfrämjandet får du tillsammans med likasinnade växa och bli säkrare, snabbare och tryggare i din körning.

I Friluftsfrämjandet kan du cykla i grupp som barn, ungdom och vuxen. Framförallt har vi verksamhet på mountainbike i skogsmiljö. Det finns grupper för dig som aldrig någonsin cyklat i skogen förut och vill lära dig grunderna, men också mer utmanande äventyr om du har hållit på ett tag med cykling.  

Turerna leds alltid av en utbildad ledare för cykling som är van att leda grupper på den nivå och åldersgrupp du valt. 

Cykla inte för tävling och prestation – bara njut av naturen 

I Friluftsfrämjandet cyklar vi alltid tillsammans, där friluftslivet och att ha roligt är i fokus. Visst kan det gå snabbt och vara tuff terräng ibland, om det är sådan tur du valt att följa med på, men i farten och utmaningen sitter glädje, inte strävan att komma först eller klara av mest.

Att skapa en härlig gemenskap är fokus på våra turer. Vi lär ny teknik av varandra och av ledaren, utvecklas i en tillåtande miljö, stannar för att njuta av vyerna, fikar på en vacker plats. Och cyklar i naturen. Massor!  

Bli medlem

Nyfiken på oss? Följ gärna med någon av våra 8000 ledare ut i naturen – för upplevelser, glädje och gemenskap. Varmt välkommen att bli medlem! Bli medlem