Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Tack för mig

Jag har nu varit med i styrelsen för Friluftsfrämjandet Huddinge i 15 år varav de flesta som ordförande. Det känns nu naturligt att lämna över till nya krafter så vid årsmötet den 14 mars lämnade jag styrelsen.

Det har varit 15 roliga och givande år för mig. Jag har lärt känna många engagerade och duktiga personer som alla delar intresset för friluftsliv. Jag vill verkligen tacka er alla för den fantastiska insats ni gör för folkhälsa och livsglädje.

Att jag hamnade i styrelsen var verkligen en slump. För 15 år sedan arbetade jag som controller på Studiefrämjandets avdelning för Huddinge och Botkyrka. Verksamhetschefen där hade genom en av sina kontakter hört att man letade efter en ny ordförande i Friluftsfrämjandet. Eftersom hon vet att jag kan en del om ledning av ideella föreningar frågade hon om jag var intresserad. Jag tackade ja och vid det kommande årsmötet blev jag invald i styrelsen. Jag har alltså inte den traditionella bakgrunden som ledare i Friluftsfrämjandet men känner att jag ändå med min erfarenhet bidragit.

I år går också mitt uppdrag som ordförande i region Mälardalen ut och jag kommer vid regionstämman i april att lämna även det uppdraget.

Det känns trots allt lite vemodigt att lämna mina uppdrag i Friluftsfrämjandet men behöver ni hjälp någon gång så vet ni var jag finns.

Vi ses i naturen framöver.

Leif Malmlöf