Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Hej alla medlemmar i Huddinge lokalavdelning.

Augusti – skördemånad

Sommaren lider mot sitt slut. När vi blickar bakåt kan vi konstatera att vädret från Midsommar och framåt inte varit det allra bästa, jag skulle vilja karakterisera det som en typisk svensk sommar. Vad bryr vi oss i Friluftsfrämjandet förresten om vädret. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Hoppas att ni alla haft en skön sommar och har fulladdade batterier inför höst och vinter.

Vår omvärld är fortfarande orolig och hotet mot vår säkerhet har ökat. Det kan inte understrykas nog att Friluftsfrämjandet och våra äventyr fyller en viktig funktion. Att få vistas i naturen och umgås med likasinnade under trevliga former ger oss en möjlighet att hantera utmaningar i vardagslivet.

Under sommaren har Friluftsfrämjandet gått ut med en debattartikel riktad mot våra kommuner och hur man där kan skapa förutsättningar för ett rikt friluftsliv och ökad folkhälsa. Artikeln kan ni läsa här: https://www.friluftsframjandet.se/aktuellt/diskrepans-mellan-kommuners-friluftinsatser-och-politikernas-vilja/. Roligt att det skett över 100 publiceringar av artikeln.

I nyhetsbrevet kan ni som vanligt ta del av reportage från genomförda äventyr samt läsa om vad som är på gång.

Vi ser nu fram mot en händelserik höst med många intressanta äventyr och möjligheter att ses i naturen.

Slutligen vill jag rikta ett stort tack till er alla som ideellt verkar som ledare och därigenom möjliggör att vi kan bedriva den omfattande verksamhet som vi gör. Ett stort tack också till Anders på kansliet och hans värdefulla stöd till oss alla.

Vi ses i naturen!

 

Leif Malmlöf

Ordförande