Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-12-02)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Huddinge

Häng med oss ut! Följ oss på FB Friluftsfrämjandet Huddinge och Instagram där du hittar bilder kul inlägg och information Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till vandringar nära och fjärran. Paddlingar, långfärdsskridskoturer på lokala sjöar och i skärgården. Skidor och klättring hittar du också hos oss.
Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.

Våra äventyr hittar du längre ner på sidan. Ibland syns inte alla. Du måste klicka på "Visa ytterligare" för att se fler aktiviteter. Länkarna i vänsterspalten leder till våra olika grenar. Länkarna högst upp på sidan leder till Friluftsfrämjandet centralt.

Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss! Vi hjälper till att utbilda dig.
Låt äventyret börja! Kolla in vår facebooksida Friluftsfrämjandet Huddinge. Där lägger vi upp bilder och info om vad som är på gång. Gilla sidan så får du meddelande när något är på gång!       
Många av våra äventyr för vuxna och även barn arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet inom ramen för folkbildningen som innebär att arrangemangen innehåller lärande moment.

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kontakt

huddinge@friluftsframjandet.se

eller 08- 774 85 99 (Telefontider är måndag - fredag 10 - 12, 13 - 15)

Besöksadress:

Arrendatorsvägen 2 B, Huddinge
Öppettider är: 
Måndag - torsdag 9 - 12, 13 - 16
Fredag 9 - 12, 13 - 15

Friluftstipset:

Telefonsvararen är slopad. All info ges via äventyrannonserna på första sidan och ibland på Facebook Friluftsfrämjandet Huddinge och skridskoturer på Skridskonätet

Arrendatorsvägen 2 B, 141 62 Huddinge