Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vår nye ordförande och nya styrelse

Jakob Beijer heter jag och jag vill börja med att tacka för förtroendet att bli ordförande för Friluftsfrämjandet Huddinge.

Vem är då jag?

Jag har ett femtonårigt engagemang i Friluftsfrämjandet bakom mig. Jag började som skidlärare/ledare i Flottsbro och blev ganska snabbt grenledare och därmed ansvarig för lokalavdelningens största verksamhet med en 60-70 ledare och 600-1000 deltagare per säsong. Jag var genledare i sju år innan jag lämnade över stafettpinnen 2016. De senaste åren har mitt friluftsintresse mer och mer skruvats mot fjällen med både toppturer på vintern och vandringar på somrarna. I somras blev jag klar med utbildningen till fjälledare - sommar, och siktar mot vinterbehörigheten om något år eller två.

Parallellt med mitt ledarengagemang har jag även suttit i lokalavdelningens styrelse i 15 år, bortsett från det senaste halvåret då jag nödgades ta en paus av personliga skäl. I styrelsen har jag de senaste åren innehaft rollen som vice ordförande och kassör. Förutom engagemanget i lokalavdelningen har jag även suttit i styrelsen för region Mälardalen under sex år fram till och med förra året.

Det kommande året ser jag fram emot att arbeta med alla i den nya styrelsen, gamla och nya ledamöter.

 

Styrelsen 2024, vi som ska göra jobbet tillsammans är:

Jakob Beijer, ordförande, nyval.

Ann Svärdh, kassör, nyval.

Övriga ledamöter:

Mikael Dahlke, ett år kvar på mandatet.

Gunilla Andér, ett år kvar på mandatet.

Fredrik Taberman, omval

Hans Kjelleryd, omval.

Birgitta Nordin Wahlström, omval.

Gina Hellman, omval.

Ersättare:

Catarina Thapper, ett år kvar på mandatet.

Liselott Sundén, ett år kvar på mandatet.

Huddinge lokalavdelning är en av Friluftsfrämjandets största, med en stabil verksamhet i många olika grenar och stark ekonomin. Det innebär att vi kan satsa både på nya verksamheter, och ge förutsättningar så att de redan existerande verksamheterna och ledarna kan utvecklas. Det är en fantastisk förutsättning! Låt oss tillsammans ta chansen att under de kommande åren fortsätta att utveckla det som är föreningens kärna: att genom ledarledda verksamheter i vår natur verka för folkhälsa och livsglädje. Jag har svårt att tänka mig något mer meningsfullt och roligt uppdrag!

 

Jakob Beijer, nyvald ordförande