Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Boka eller avboka

Så här lätt är det

Hur gör man egentligen?


                                                                                                           

 Alla är ju inte jättevana vid datorer och alla olika varianter man får anpassa sig till. Jag inser det eftersom jag ganska ofta får förfrågningar om hur  man hittar äventyren, anmäler sig och så vidare. Så här kommer en liten lathund för er som funderar och besvarar det inte dina frågor så kontakta mig så kan jag utveckla.

  1. Alla äventyr, som vi kallar våra aktiviteter hittar du på hemsidan Friluftsfrämjandet Huddinge. undantag är långfärdsskridsko som annonseras på Skridskonätet. På första sidan på hemsidan längst ner finns allt som planeras den närmsta tiden. Ibland syns inte alla. Då får man klicka på Visa ytterligare nedanför den sista som syns. Är man intresserad av äventyret klickar man på det och då kommer informationen fram som man behöver. Vill man delta klickar man på BOKA. Då kommer en sida fram där man kan ange medlemsnummer eller personnummer och sitt lösenord (om man inte redan är inloggad).  Lokalavdelningen måste ju veta vem det är som anmäler sig.
  2. Har man glömt lösenord kollar man längst uppe till höger på första sidan och klickar på logga in. Sen fyller man i medlemsnumret som står på medlemskortet eller personnumret och sen ”glömt lösenord” så får man ett nytt. Sen kan man anmäla enligt ovan. Då kommer det upp en sida där man skall kolla att ens kontaktuppgifter stämmer eftersom det händer att ledaren måste meddela något till deltagarna eller tom ställa in äventyret
  3. Sen är det bara att delta men ibland händer det ju att man får förhinder. Då är det viktigt att man avbokar. Det är ännu lättare. Klicka på äventyret på första sidan efter inloggning högst upp till höger. I högerspalten finns då en knapp AVBOKA.

Klicka på den så är allt klart! Tyvärr är det inte ovanligt att deltagare som anmält sig inte kommer utan att ha avbokat. Jag tror alla inser att det inte är särskilt bra. Gruppen kan ju stå och vänta på att den saknade skall komma tex, och är det kö pga stort intresse är det någon annan som missar chansen att delta!


Vi ses

Rune Lindqvist

webmaster