Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Familj

Skogsmulles vintertips - spela Spår-i-snö-bingo

När natten kommer och människorna är hemma och sover fylls skogen med ett myller av liv. Harar som letar rötter och älgar som äter grenar. Det förvandlar en nyvaken vintermorgon till en dag fylld med spännande spår att upptäcka. Med längdskidorna på fötterna når du dessutom de allra hemligaste spåren.


3 roliga tips till julpysslet - juldekorationer i naturmaterial

Såhär inför julen vill vi gärna pynta våra hem med kärlek och omtanke. Naturmaterial säger kanske omtanke mer än mycket annat. Slipp hitta glitter gömda i vrår fram till påsk och glasskärvorna av fallna kulor – tova, grilla och klipp ditt julpynt istället!


5 schyssta friluftsprylar du kan göra själv

Kanske har du en älskad ylletröja i bakre garderoben. För fin för att slängas iväg och för många hål för att användas eller ge vidare. Ta vara på ditt plagg - släng in den i tvättmaskinen istället och skapa slitstarka och vattentåliga friluftsprylar.


Så får du till utemyset i höst

Med höstmörkret tar värmeljusen åter sin populära plats i hemmet – nu är det lätt att automatiskt vilja gå i ide. Men lyckas du med dessa tre viktiga byggstenar för kvällen – blir den kyliga höstluften minst lika lockande. Inför din egen myskväll runt brasan med hjälp av Friluftsfrämjandets ungdomsledares bästa tips!


Extra mycket friluftsliv – spela Höst-frilufts-bingo

Hösten är en tid där många längtar ut mer än någonsin. Vi vill fånga så mycket ljus vi bara kan både vardagar som helg. För att ge lite inspiration bjussar vi på ett litet friluftsbingo – höst-edition. Ta med dig vänner, bekanta, familj eller bara dig själv och ha så roligt!


Boktips för små äventyrare

Sagor och skog – visst hör det ihop? Prova att ta med boken ut – till tältet, fikapausen eller stunden vid elden. Låt dig inspireras av såväl nyheter som klassiker bland höstens bästa boktips.


Skogsmulles höstpysseltips – med naturens material

Kastanjespindlar och lövkronor. På hösten ger naturen kanske världens finaste present till kreativa pysselhjärnor och pysselfingrar – fallet naturmaterial. Här är några tips på hur du kan pyssla in hösten och dekorera med den hemma!


Laga Krabbelurer med höstäpple

Älskade höst. Ge er ut i den friska höstluften, samlas runt elden och stek Krabbelurer. Det är något av det godaste som finns: smaken är som en blandning av pannkaka och sockerkaka. Vad passar bättre som höstkrydda än lite äpplen?


Skogens dörr till Sverige

Friluftsfrämjandet i Höganäs har regelbundet familjeträffar där familjer och ensamma ungdomar som är i asylprocess får möjlighet att möta både varandra, familjer från orten och naturen. Ibrahim kom från Syrien för ett par år sedan och leder nu tillsammans med Lovisa träffarna, som en självklar länk mellan arabiskan och den svenska skogen i vackra Kullaberg.


Spela frilufts-bingo i sommar

Sommaren är som gjort för friluftsliv – naturen är i full blom och dagarna är långa! Sommaren till ära har vi knåpat ihop ett litet friluftsbingo. Ta med dig vänner, bekanta, familj eller bara dig själv och ha så roligt!

Visa ytterligare 10 sidor