Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vatten & paddling

Mellan lugn och öppet hav

Bland gröna ö-labyrinter och på randen till öppet hav ger vi oss ut. Stendörren och den sörmländska skärgården bjuder på många och stora naturupplevelser i litet, lättillgängligt format. Det är Sörmland när det är som mest storartat.


En kajak kommer lastad med läckerheter

Den vackraste kvällen sommaren ger. Solen sänker sig i ett stilla Västerhav. Då är man väl sugen på pulversoppa eller frystorkad lappskojs? Inte? När Friluftsfrämjandet i Kungälv ordnar kajakhelg med matlagningstema bjuds det på läckrare grejer. En helg med kulinariskt tema som ger nya idéer för utomhusmatlagningen.


Brev från vattenytan – en tur bland Bottenvikens 3 500 öar

Från karga landskap, unik växtlighet och historiska lämningar och bastubad, till skärgårdsyoga, midnattspaddling och minst 3500 andra upplevelser. Följ med på en kajaktur i de stora viddernas skärgård – där Friluftsfrämjare från hela landet tillsammans ger sig ut för en upplevelse som känns i kroppen livet ut.


Strömpaddling den hårda vägen

I de gamla snapphaneskogarna har Friluftsfrämjandet i Malmö sin närmaste vildmark. Här får TVM:arna lära sig strömpaddling den hårda vägen och Helge å bjuder på mer dramatik än vad de tänkt sig.


Strömpaddling den hårda vägen


Sommar i city

Tolv personer, en tanke – en sådan här kväll ska avnjutas utomhus. Denna vanliga vardagkväll kommer hela dussinet att leende dansa genom city – i kajak.