Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Medlemserbjudanden

Lokala medlemserbjudanden

Som medlem har du ju tillgång till alla aktiviteter som ordnas, i vissa fall med lägre avgifter. Nedan följer fler medlemserbjudanden till dig som är medlem i Lidingö lokalavdelning.

 

Happy Outdoor | Byt & Köp

Hos Happy Outdoor hittar du miljösmarta produkter för ett modernt friluftsliv. Vi erbjuder produkter från kända tillverkare till bra priser. Handla lokalt online eller i vår butik på Kyrkvägen 44, Lidingö.

Byt & Köp är en av Stockholms äldsta förmedlare av begagnad sportutrustning. Hos oss kan du byta in skridskor och skidutrustning mot nytt eller begagnat.

Medlemmar i Friluftsfrämjandet har 10 % rabatt på alla nya produkter online och i butiken. Ange rabattkod Frilufts15 vid köp i webbshoppen eller uppvisa medlemskort i butiken. Rabatten gäller ej rea och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Kyrkvägen 44
181 42 Lidingö
Tel: 08-767 10 15
www.happyoutdoor.se
info@happyoutdoor.se

 

Maltes Cykel & Sport AB

Kyrkvägen 2
181 42 Lidingö
Tel: 08-765 96 75
info@maltes.se
www.maltes.se

Medlemmar i Friluftsfrämjandet Lidingö får 10 % rabatt på skidservice och skridskoslipning.
Medlemmar i Friluftsfrämjandet Lidingö som är registrerade som "Ledare" erhåller 10 % rabatt på alla varor, utom cyklar. Skall styrkas med giltigt medlemskort där Ledare är angivet (eller ev. på annat sätt).

 

Järnia Lidingö

Pyrolavägen 5
181 60 Lidingö
Tel: 08-410 415 50
lidingo@jarnia.se
www.jarnia.se

Mot uppvisande av giltigt medlemskort erhålls 10 % på hela det vanliga sortimentet och 20 % på färg. Enda undantagen är gas, maskiner och eventuellt prisnedsatta kampanjvaror.

 

Föreningsgården

I Föreningsgården på Larsbergtorget 9 ligger vårt kansli. Lokaler i Föreningsgården går också att hyra för möten, fester m.m. Där erbjuds också tryckeritjänster. Rabatterna för Friluftsfrämjandet gäller dock inte om privatpersoner bokar lokalerna. Här finns mer information om detta:

http://www.bygdegardarna.se/lidingo/start/boka/