Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Visst vill du ge en gåva?

Ett stort tack till alla lokalavdelningar som glädjande hörsammat vårt upprop och bidragit med en gåva till Gösta Frohms Skogsmullestiftelse.

Med gåvorna kan vi fortsätta att uppmärksamma och belöna ledare som tänker utanför ramarna, använder fantasin för att göra en skapande insats och bidrar med att utveckla Skogsmulleverksamheten som vi alla sedan kan ta del av.

För år 2021 fick Ingela Nyberg, mulleledare från Örebro lokalavdelning, ta emot Gösta Frohms stipendium på 10 000 kr.

Ingela Nyberg.jpg

Ingela valdes för att hon på ett kreativt sätt utvecklar aktiviteter för barn med Skogsmulle och hans vänner genom verksamhet under varje årstid. Ingela har skrivit en teaterpjäs om Skogsmulle och naturen som ska spelas för barn i stadsområden och som inte naturligt kommer ut i naturen. Pjäsen framförs av teaterintresserade ungdomar utomhus i en skogsglänta.

Om du eller din lokalavdelning hör till dem som ännu ej hunnit bidra med en gåva till Gösta Frohms Skogsmullestiftelse finns det möjlighet att göra det nu. Visst är det fantastiskt att den uppskattade Skogsmulleverksamheten alltjämt leds av entusiastiska ledare över hela vårt land. Men inte bara i Sverige utan Skogsmulles lockrop ljuder också i skogarna i bland annat Japan, Finland, Ryssland, Lettland, Tyskland, Storbritannien och Grekland. Varför inte knyta bidragets storlek till lokalavdelnings barnmedlemsantal, dvs x öre per barn?

Vi tackar på förhand.

Gösta Frohms Skogsmullestiftelse
Jill Westermark, ordförande

Gösta Frohms Skogsmullestiftelse, plusgiro: 169 45 32-1

Gösta Frohms Skogsmullestiftelse startade 1986 med tillgångar som Gösta ställde till förfogande. Personer, som önskade uppvakta Gösta på hans födelsedagar, uppmanades att bidra med medel till stiftelsen. Royalty från Göstas produktion av böcker fick också tillfalla stiftelsen. Stiftelsens styrelse arbetar helt ideellt.

Gåva till Skogsmulle-stiftelsen

Sätt in din gåva på plusgiro: 169 45 32-1.