Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Mottagare av Gösta Frohms Stipendium 2024

Gösta Frohms Skogsmullestiftelse delar årligen ut ett stipendium till en person eller grupp som har gjort en nyskapade insats för Friluftsfrämjandets verksamhet för barn. I år är det Catharina ”Tina” Grill Darin, Friluftsfrämjandet Stockholm, som tilldelas Gösta Frohms stipendium på 10 000 kronor.


Grenledare i Sollentuna får Gösta Frohms Stipendium 2023

Gösta Frohms Skogsmullestiftelse delar årligen ut ett stipendium till en person eller grupp som har gjort en nyskapade insats för Friluftsfrämjandets verksamhet för barn. I år är det Marie Lantz från Friluftsfrämjandet Sollentuna, som tilldelas Gösta Frohms stipendium på 10 000 kronor.


Stipendiat 2022

Gösta Frohms Skogsmullestiftelse delar årligen ut ett stipendium till en person eller grupp som har gjort en nyskapade insats för Friluftsfrämjandets verksamhet för barn. I år är det Ewa Palm, från Friluftsfrämjandet Södertälje, som tilldelas Gösta Frohms stipendium på 10 000 kronor.


Hedersomnämnande 2022

I november 2022 firar Friluftsfrämjandet Japan 30-årsjubileum och kommer i samband med det tilldelas Skogsmullestiftelsens Hedersomnämnande.

Visa ytterligare 4 sidor