Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Riksorganisationens ledningsgrupp

Ledningsgruppen är ansvarig för att styrelsens beslut genomförs och följs upp.

Kristina Ljungros, generalsekreterare

Kristina är född i Norrbotten 1980 (och uppvuxen i norra Sverige), men bor sedan ett antal år i Stockholm.

Kristina har en magisterexamen i statsvetenskap från Stockholms universitet och University of Dar es Salaam, Tanzania. Hon har en lång bakgrund inom ideella organisationer, bland annat som vice ordförande för Röda Korset och som generalsekreterare för Astma- och Allergiförbundet.

Kristina åker gärna telemark och snowboard, vandrar eller besöker skärgården.

Kristina Ljungros

Generalsekreterare

kristina.ljungros@friluftsframjandet.se

070-254 27 75


Anders Öhman, CFO

Anders är född 1961 och bor i Saltsjö-Duvnäs. Han har bred erfarenhet från revisions-, rese-, kort-, försäkrings- och bioteknikbranschen. Utöver det har han arbetat inom civilsamhället och har i grunden en civilekonomutbildning. Anders har varit anställd hos Friluftsfrämjandet sedan 2021.

Anders är en föreningsmänniska, främst inom idrottsrörelsen där han har ett starkt och aktivt engagemang. Friluftsliv finns också bland intressena, ända sedan han gick i skogsmulleskolan i Sundsvall. Fjällvandring och skidåkning utför är favoriterna. Närmast planerar han att lära sig mer om långfärdsskridskor och bli ledare i vandring.

Anders Öhman

CFO

anders.ohman@friluftsframjandet.se

072-077 09 84

 

Helena Färnsten, kommunikationschef

Helena Färnsten

Kommunikationschef

helena.farnsten@friluftsframjandet.se

070-345 56 51

 

Truls Neubeck, chef för Friluftsakademin och regionstöd

Truls Neubeck har erfarenhet som både chef och forskare i ideella organisationer. Han har bland annat arbetat som utvecklingsstrateg vid Rädda Barnen och är affilierad lektor i företagsekonomi vid Södertörns högskola. Han har tidigare varit verksamhetschef för Ideell Arena och var från 2017 till våren 2022 ordförande för Svenska Klätterförbundet.

Truls är en passionerad friluftsmänniska som varit ledare inom Strövarna, är utbildad skidlärare och har varit ledare i Friluftsfrämjandets skidskola i Jämtland. Bland hans största intressen finns berg och olika former av klättring, vilket även inneburit ett långvarigt engagemang inom Svenska Klätterförbundet som ledare, utbildare och examinator.

Truls Neubeck

Chef för Friluftsakademin och regionstöd

truls.neubeck@friluftsframjandet.se

070-376 36 14

 

Kontaktpersoner på riksorganisationen

Här hittar du fler kontaktuppgifter till oss på riksorganisationen. Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller funderingar. Till kontaktpersoner