Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Ledning

Ledningsgruppen är ansvarig för att styrelsens beslut genomförs och följs upp.

Ledningsgrupp

Lars Lundström, generalsekreterare

Lars är född 1972 och bor i Nacka. Lars har en bakgrund som VD för en nordisk reklambyrå, IT-entreprenör och managementkonsult, och är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Anställd 2015.

Lars är en nyfiken allätare av friluftsliv som har vuxit upp med fjällen, skogen och skärgården. Han brinner extra mycket för skidåkning, både uppför och nedför fjäll och berg, där han hittar utmaningar, social samvaro, fantastiska miljöer och gemenskap med familjen.

Kontakt: lars.lundstrom@friluftsframjandet.se

Anna Vikholm, vice generalsekreterare

Anna är född 1973 och bor på Ekerö. Anna har bakgrund inom internationell marknadsekonomi, med många års erfarenhet från internationell projektledning, marknadsföring, varumärkesutveckling och globala ambassadörsnätverk. Hon har studerat och arbetat i USA, England och Tyskland. Anna har också varit statligt anställd i 14 år och har en bakgrund från dryckesindustrin. Anna har varit anställd hos Friluftsfrämjandet i rollerna som ledarutveckling och utbildningschef och även verksamhetschef. Anställd 2012.

Anna gick skogsmulleskola som liten. Hon är utbildad Skogsmulleledare och kanadensarledare. Hon älskar friluftsliv generellt, åker gärna skidor, gillar att vandra både i närområde och i fjällen och älskar att leta svamp i skogen.

Kontakt: anna.vikholm@friluftsframjandet.se

Dag Pedersen, ekonomichef

Dag är född 1962 i Stockholm och bor i Nacka. Bakgrund: Ekonom utbildad på Institutet för högre marknadsföring (IHM) och Företagsekonomiska Institutet (FEI). Har arbetat i omkring 20 år med ekonomi och projektledning hos bland annat Connecta, Scandic Hotels och Fritidsresor. Anställd: 2008.

Dag gick i mulleskola och scouterna som barn och är nu ledare inom idrottsrörelsen. Dag uppskattar och deltar i Friluftsfrämjandets alpina skidåkning.

Kontakt: dag.pedersen@friluftsframjandet.se

Adam Bergsveen, kommunikationschef

Adam är född 1978 och bor i Bagarmossen, Stockholm. Adam har tidigare jobbat med kommunikation inom företag, myndigheter och civilsamhället – lokalt, nationellt och internationellt. Anställd 2019.

Adam är engagerad miljövän och fjälledare, och har för vana att tälta minst en gång i månaden året runt. Han tar ofta med sina barn ut i naturen, för att tälta, åka skidor eller cykla. Som kollega är Adam är strategisk, kreativ och rastlös.

Kontakt: adam.bergsveen@friluftsframjandet.se / 0708-618151