Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Riksorganisationens ledningsgrupp

Ledningsgruppen är ansvarig för att styrelsens beslut genomförs och följs upp.

Ann-Louise Samuelsson, tillförordnad generalsekreterare

Ann-Louise är född i Norrbotten 1965 och bor sedan snart sex år tillbaka i Deje, Värmland. Hon har tidigare arbetat som vd inom kommunala bolag och i ekonomi- och HR-roller inom folkhögskola, Försvarsmakten och Region Norrbotten.
I grunden är hon utbildad civilekonom från Luleå Tekniska Universitet.

Ann-Louise gillar årstidens växlingar och nyttjar dessa till vandring, paddling och långfärdsskridskor. Som vandringsledare tycker hon om att tillsammans med andra vistas i och upptäcka den fantastiska naturen i hela vårt avlånga land.

Ann-Louise Samuelsson

Tillförordnad generalsekreterare

ann-louise.samuelsson@friluftsframjandet.se

+46 72-076 25 58

 

Cesar Chirino, organisationsutvecklingschef

Cesar är född 1976 i Caracas och bor numera i Solna. Han har en bakgrund inom makroekonomi och management och har studerat och arbetat i Venezuela och Frankrike. 2010 blev Cesar anställd hos Friluftsfrämjandet. Här har han haft roller som Medlemadministratör, Supportkoordinator, Teamleader Support och Organisationsutvecklingschef.

I Sverige upptäckte Cesar den speciella relationen som vi har med naturen. Det ledde till att han själv blev en nyfiken och stabil friluftsfrämjare, som vill testa allt! Framförallt har han fastnat för att åka skidor, vandra och paddla. Nästa mål: utbilda sig som kajakledare.

Cesar Chirino

Organisationsutvecklingschef

Cesar.Chirino@friluftsframjandet.se

08-447 44 52

 

Anders Öhman, CFO

Anders är född 1961 och bor i Saltsjö-Duvnäs. Han har bred erfarenhet från revisions-, rese-, kort-, försäkrings- och bioteknikbranschen. Utöver det har han arbetat inom civilsamhället och har i grunden en civilekonomutbildning. Anders har varit anställd hos Friluftsfrämjandet sedan 2021.

Anders är en föreningsmänniska, främst inom idrottsrörelsen där han har ett starkt och aktivt engagemang. Friluftsliv finns också bland intressena, ända sedan han gick i skogsmulleskolan i Sundsvall. Fjällvandring och skidåkning utför är favoriterna. Närmast planerar han att lära sig mer om långfärdsskridskor och bli ledare i vandring.

Anders Öhman

CFO

anders.ohman@friluftsframjandet.se

072-077 09 84

 

Adam Bergsveen, kommunikationschef

Adam är född 1978 och bor i Bagarmossen, Stockholm. Tidigare har han jobbat med kommunikation inom företag, myndigheter och civilsamhället – lokalt, nationellt och internationellt. Han blev anställd på Friluftsfrämjandet 2019.

Adam är en engagerad miljövän och fjälledare som har för vana att tälta minst en gång i månaden året runt. Han tar ofta med sina barn ut i naturen för att tälta, åka skidor eller cykla. Som kollega är Adam strategisk, kreativ och rastlös.

Adam Bergsveen

Kommunikationschef

adam.bergsveen@friluftsframjandet.se

0708-61 81 51

 

Lisa Larsson, verksamhets- och utbildningschef

Lisa är född 1975 och bor i Södra Sandby, utanför Lund. Hon har en bakgrund som lärare och har undervisat årskurs 6-9 i tyska och svenska. När regionerna bildades 2010 anställdes hon som regionsutvecklare i Region Syd. År 2014 började hon jobba på Riksorgansationen i rollen som ansvarig för Skogsmulle och Skogens värld samt Vildmarksäventyr, för att sedan bli verksamhets- och utbildningschef.

Att vistas i skogen har alltid varit viktigt. Efter att ha varit scout i närmre 25 år blev Lisa Skogsknytteledare och senare ledare för Lufsarna. Hon är även kursledare inom Skogsmulle och skogens värld samt Vildmarksäventyr. Lisas hjärta klappar inte bara lite extra för barnen, utan även för ungdomarna. Flera unga frilufsarledare har utbildats hos Lisa.

Lisa Larsson

Verksamhets- och utbildningschef. Ansvarig Skogsmulle®

lisa.larsson@friluftsframjandet.se

070-332 47 70