Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Ledning

Ledningsgruppen är ansvarig för att styrelsens beslut genomförs och följs upp.

Ledningsgrupp

Lars Lundström, generalsekreterare

Lars är född 1972 och bor i Nacka. Lars har en bakgrund som VD för en nordisk reklambyrå, IT-entreprenör och managementkonsult, och är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Anställd 2015.

Lars är en nyfiken allätare av friluftsliv som har vuxit upp med fjällen, skogen och skärgården. Han brinner extra mycket för skidåkning, både uppför och nedför fjäll och berg, där han hittar utmaningar, social samvaro, fantastiska miljöer och gemenskap med familjen.

Kontakt: lars.lundstrom@friluftsframjandet.se

Dag Pedersen, administrativ chef

Dag är född 1962 i Stockholm och bor i Nacka. Bakgrund: Ekonom utbildad på Institutet för högre marknadsföring (IHM) och Företagsekonomiska Institutet (FEI). Har arbetat i omkring 20 år med ekonomi och projektledning hos bland annat Connecta, Scandic Hotels och Fritidsresor. Anställd: 2008.

Dag gick i mulleskola och scouterna som barn och är nu ledare inom idrottsrörelsen. Dag uppskattar och deltar i Friluftsfrämjandets alpina skidåkning.

Kontakt: dag.pedersen@friluftsframjandet.se

Anna Vikholm, verksamhet- och utbildningschef

Anna är född 1973 och bor på Ekerö. Bakgrund: Internationell marknadsekonom med många års erfarenhet från internationell projektledning, marknadsföring, varumärkesutveckling och globala ambassadörsnätverk. Hon har studerat och arbetat i bland annat USA, England och Tyskland. Anna har också varit statligt anställd i 10 år, är utbildad sommelier och har arbetat med mat och dryck. Anställd: 2012.

Anna gick skogsmulleskola som liten och är idag mulleledare. Hon älskar friluftsliv, allra helst längdskidåkning, vandring och svampplockning.

Kontakt: anna.vikholm@friluftsframjandet.se