Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vårt löfte

Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen, i skogen och i gläntan runt hörnet. Året runt och för alla.

Vi har tagit på oss uppdraget att bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen, genom friluftsliv. Med vår ideella kraft tacklar vi några av vår tids främsta samhällsutmaningar, exempelvis stillasittande, segregation, miljöförstöring och bristande respekt för demokratin. Det är vårt bidrag till ett ännu bättre samhälle.

Tre värdeord ska genomsyra allt vi gör. Värdeorden hjälper oss att fatta dagliga beslut och hur vi vill upplevas av våra medlemmar och vår omvärld.

Lust

Vi brinner för friluftsliv och naturen. Vi är här för att vi tycker om det vi gör och har roligt tillsammans. Det är lusten som formar våra friluftsaktiviteter.

Tillgänglighet

Tillgänglighet handlar om tillgång till vår natur och allemansrätten. Tillgänglighet handlar också öppenhet i mötet mellan människor. Hos oss är alla välkomna!

Kunskap

Kunskap och lärande är grundstenar i allt Friluftsfrämjandet gör. Kunskap går på djupet och omfattar ledarskap, naturen som arena och våra friluftsgrenar. Med kunskap tar vi ansvar för våra deltagare och naturen.