Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Funktionärsinformation 2022

Här hittar du som är funktionär eller ledare i Uddevalla lokalavdelning information och svar på frågor som du får från deltagare och besökare. Det här är din kunskapskälla, och är inte tänkt att delas ut. Informationsfoldrar till allmänheten finns i stugorna och kan även hämtas på webben.

Till ledare och funktionärer i olika roller.

Som funktionär och ledare är du en viktig företrädare för Friluftsfrämjandet och Uddevalla lokalavdelning, och det är naturligt att du tar din roll på allvar och är stolt över ditt medlemskap.

Du representerar  lokalavdelningen, och hela Friluftsfrämjandet. Ditt välkomnande och inkluderande sätt ger besökaren en positiv bild av föreningen och vår verksamhet.

Det kan vara en avgörande orsak för våra besökare och deltagare att komma tillbaka senare igen, att följa med på andra av våra ledarledda aktiviteter – och kanske på sikt att själv bli ledare eller funktionär, eller att axla ett förtroendeuppdrag.

Din roll ger både befogenheter och ett visst ansvar. Och mycket glädje i mötet med människor.

Det är därför viktigt att det syns vilken roll du har. Du bär blå profilkläder och en namnskylt som visar vem du är.  Förutom att det är trevligt och tydligt för besökaren i allmänhet så ger det också en trygghet.

De frågor du får från besökare är lättare att svara på om du har fräschat upp dina egna kunskaper, men det är inte meningen att du måste ha alla svar. De här sidorna är en hjälp att hitta, och du får gärna förmedla frågor vidare, till andra funktionärer och ledare, eller styrelsen. Besökaren blir glad att få hjälp med sin fråga. Ta gärna namn och telnr eller e-post så att ”rätt” person kan höra av sig en annan dag om det underlättar.

Mycket av det här kan du säkert redan. Här finns också en del kunskap som det kan vara bra att komma tillbaka till.

Hans Rengman

Ordförande

hans.rengman@friluftsframjandet.se

070 718 23 25