Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Friluftsfrämjandets webbplats visar vad vi har på gång och vad vi nyligen har gjort. Du når oss också med e-post till uddevalla@friluftsframjandet.se, och via Facebook.com/uddevallafriluft.

Friluftsliv i coronatid - rekommendationer

Vår verksamhet i Uddevalla och i resten av Friluftsfrämjandet bygger på aktiv uteverksamhet och nyttan av det får vi mycket uppskattning för. Även i Corona-tider mår vi bra av att vara ute att röra oss och att vara aktiva.


Vardagsvandring i vår

Avvägningen mellan de goda värdena av friluftsliv och de begränsande svårigheterna är svår ibland och lättare andra gånger. Vi har nu beslutat att inte genomföra serien av vardagsvandringar i vår. De flesta kommer tillbaka i höst och kommande terminer.


Skogsmulle hälsar: Naturen inte inställd av Corona

Med coronavirusets framfart är många sammanhang utanför hemmet, för barn som vuxna, inställda. Friluftsfrämjandets populära figur Skogsmulle påminner om att naturen fortfarande håller öppet som vanligt. För att inspirera fler att gå ut startas imorgon Skogsmulle 30 Day Challenge – varje dag i 30 dagar ger Skogsmulle en ny utmaning att göra i naturen.


Hällerstugan rustas upp

Hällerstugan och närmiiljön förnyas under 2020


Programblad och foldrar

Aktuell information i tryckt form och som filer att ladda hem.


Uddevallas folkhälsopris 2017

2017 års folkhälsopris går till Friluftsfrämjandet, Uddevalla!


Vi är i tidningen....

Då och då dyker vi upp i media. Det vi gör i vår verksamhet uppskattas. Vår uppfattning i frågor om friluftsliv och folkhälsa bidrar till ett bättre samhälle. Vi syns!