Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barn- och familjegrupper

De bästa äventyren väntar i skogen och naturen. Genom Friluftsfrämjandets utomhusäventyr skapar vi världens bästa djurdiggare, picknickpackare, mossmysare, spårspanare och naturnjutare.

Våra grupper för barn i olika åldrar och för aktiva familjer finns på olika platser i Uddevalla.

Anmälan till grupper

När vi startar en grupp läggs det ut i Äventyrshanteraren, här på vår webbsida, där du kan anmäla ditt barn.

Läs mer om Friluftsfrämjandets alla grupper för mindre och lite större barn och se om något passar er.

Bli ledare

Vi jobbar aktivt med att utveckla verksamheten och starta nya grupper för att erbjuda plats till dem som vill vara med. Drivkraften för våra ledare är att vara ute i naturen med barn och unga.

Vill du vara med och hjälpa oss att erbjuda fler barn möjligheten att vara ute - och prova på att leda en grupp tillsamman med andra ledare - får du förtur för dina egna barn i rätt ålder i gruppen.

Grunden är att du vill lära tillsammans med barnen och utveckla deras intresse för natur och friluftsliv - och för det krävs inte att du kan allt om fåglar, blommor eller träd. Lokalavdelningen erbjuder dig stöd och hjälp att komma igång, så att du blir trygg i rollen.

Läs mer här om att engagera sig som ledare, och ta kontakt med vår grenledare.

Skogsmulle i förskolan

Vi har också samarbete med en förskola i Uddevalla - Lancasters förskola - som har Skogsmulle för 5-åringar som går sista året innan förskoleklass.

Kontakta din förskola och oss om du vill att Skogsmulle ska vara med i barnens vardag. Vi kanske kan starta på fler förskolor.

 

Maria Möller

Grenledare barn

mariaemoller@yahoo.se

070 - 286 50 37