Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barn- och familjegrupper

De bästa äventyren väntar i skogen och naturen. Genom Friluftsfrämjandets utomhusäventyr skapar vi världens bästa djurdiggare, picknickpackare, mossmysare, spårspanare och naturnjutare. Ett tiotal grupper för barn i olika åldrar, och för aktiva familjer, finns på olika platser i Uddevalla.

Läs mer om Friluftsfrämjandets grupper för barn och barnfamiljer och se om något passar dig.

DET ÄR KÖ TILL VÅRA POPULÄRA GRUPPER

Vi jobbar aktivt med att utveckla verksamheten och starta nya grupper för att erbjuda plats till dem som står i kö. Vi har barn i kö till alla åldersgrupper, så det kan ta lite tid innan ni erbjuds en plats.

Drivkraften för många av våra nuvarande ledare är att vara ute i naturen tillsammans med sina egna barn, och att följa gruppen uppåt i åldrarna. Därför välkomnar vi alltid nya föräldrar (och far- eller morföräldrar) som vill utvecklas som ledare eller medhjälpare tillsammans med barnen.

Om du vill vara med och hjälpa oss att erbjuda fler barn möjligheten att vara ute - och prova på att leda en grupp tillsamman med andra ledare - får du förtur för dina egna barn i rätt ålder i gruppen. Grunden är att du vill lära tillsammans med barnen - och för det krävs inte att du kan allt om fåglar, blommor eller träd. Vi erbjuder dig också gärna på någon av Friluftsfrämjandets uppskattade ledarutbildningar, så att du blir trygg i rollen.

Läs mer här om att engagera sig som ledare, och ta kontakt med vår grenledare.

ANMÄLAN TILL KÖ

Information, kontaktuppgifter och anmälan till grupperna finns för närvarande på en egen webbsida.

MULLE I FÖRSKOLAN

Vi har också samarbete med två förskolor i Uddevalla - Äsperöds förskola och Lancasters förskola - som har Mulle för 5-åringar som går sista året innan förskoleklass.

Kontakta din förskola och oss om du vill att skogsmulle ska vara med i barnens vardag. Vi kanske kan starta på fler förskolor.

Maria Möller

Grenledare barn

mariaemoller@yahoo.se

070 - 286 50 37