Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Bli ledare i Friluftsfrämjandet!

Det enda som slår äventyret, är att leda det. Varje år visar våra 7000 ledare vägen ut i naturen för tusentals medlemmar – med sann passion för friluftslivet, stor kunskap och varm gemenskap. Bli en av oss och låt äventyret börja.

DSC07289.jpg

a a a

Stark gemenskap, personlig utveckling och genväg ut i friluftslivet

Vi är en ideell förening och att vara ledare hos oss är ett ideellt uppdrag. Du bidrar med tid och engagemang, i gengäld får du utbildning, personlig utveckling, teknisk utveckling i din friluftsgren, ett större socialt nätverk, gemenskap och en chans att komma ut i naturen oftare.

FA_webb.jpg

Visa vägen ut i naturen

Ditt engagemang gör det möjligt för ännu fler att komma ut i naturen – stora som små. Du blir också en del av Friluftsfrämjandet och vårt arbete i att göra friluftslivet tillgängligt för alla.

AKT_1idre2016_DSC7157fotoCajsaRannar.jpg

Ledarerfarenhet

Rollen som ledare är för många ett hedersuppdrag, för andra en chans att göra sådant de annars inte skulle ha möjlighet till. Oavsett vad just din drivkraft är, får du genom oss både nya erfarenheter och utvecklingsmöjligheter.

D51A8611_opt.jpg

Så kul att du vill bli ledare!

Berätta lite om dig själv, så ser vi till att du får rätt stöd och utbildning, och kan komma igång som ledare så fort som möjligt!

Bli ledare!
IMG_1449_foto_Fredrik_Oneslarsen_opt.jpg

Hitta utbildningar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Så kul att du vill bli ledare!

Berätta lite om dig själv, så ser vi till att du får rätt stöd och utbildning, och kan komma igång som ledare så fort som möjligt! Bli ledare!