Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Våra vänner

Vi samarbetar gärna med andra organisationer som har ett friluftslivsfokus. Så når vi fler människor som vill vara mer ute.

I närområdet finns flera lokalavdelningar av Friluftsfrämjandet. Som medlem kan du delta i verksamheten överallt. Långfärdsskridsko åker vi tillsammans med Munkedal, I kajakverksamheten samverkar vi ibland med Lysekil och Munkedal, och Vänersborg och Ljungskile har paddling och andra aktiviteter. Vi besöker gärna Stora Kornö lägergård i havsbandet.

Naturskyddsföreningen och Friluftsfrämjandet har en gemensam syn i många frågor kring allemansrätten, naturvård mm där grunden läggs för allas möjlighet till friluftsliv.

Uddevalla Sportfiskeförening svarar för tillsyn i en del av sjöarna på Herrestadsfjället, där våra leder binder samman, och där stugorna erbjuder rastmöjligheter.

Bohusläns ornitologiska förening och andra föreningar deltar i programfoldern Biologisk mångfald och vid vår Äventyrsdag. De ger ett bredare utbud och stimulerar din vetgirighet inom olika områden.

Studiefrämjandet är vårt studieförbund. SF stöttar oss med hjälp till föreningsutveckling, ledarutbildningar marknadsföring och annat.

Uddevalla IS skidsektion sköter också leder, och drar skidspåren på Herrestadsfjället. Tillsammans ger det många mil att utnyttja.

Uddevalla kommun är formell ägare och förvaltare av naturreservaten och andra marker där vi vistas. Kommunen driver också Naturskolan vid Åleslån.

Tillsammans värnar vi alla om dina möjlighet till ett rikt och aktivt friluftsliv.