Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till lokalavdelningen i Ljungskile!

Vi är en aktiv lokalavdelning som bedriver friluftsverksamhet året runt. Våra huvudgrenar är Barn & ungdom, Kajak samt Vandring. Föreningens medlemmar underhåller också Kallbadhuset som är en uppskattad samlingsplats för många människor.

Kajak
Vår kajakverksamhet utgår från Kallbadhuset. Vi äger och hyr ut både kajaker och kanadensare och håller kurser, utbildningar och ledarledda kajakpaddlingar under säsong.

Barn och ungdom
I lokalavdelningen har vi också flera aktiva barn- och ungdomsgrupper som genomför äventyr året runt. Närområdet inbjuder till massor av spännande naturupplevelser och våra barnledare bedriver en inkluderande verksamhet där barn och unga kommer ut i naturen, utvecklas tillsammans och växer genom nya upplevelser.

Vandring
Vandringssektionen är etablerad sedan många år och mycket uppskattad. Ledarna utformar vandringar för alla i vår varierade natur- och kulturbygd. Ljungskile lokalavdelning underhåller också den fina Skarsjöleden. Vår verksamhet drivs av och utformas av våra medlemmar. Har du önskemål om ytterligare aktiviteter, eller är du kanske själv intresserad av att bli ledare. Kontakta oss gärna!

Välkommen på nya äventyr!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Följ gärna Friluftsfrämjandet Ljungskile på Facebook!

 

  • Vill du veta mer om hur Friluftsfrämjandet hanterar dina personuppgifter enligt GDPR klicka här för att läsa mer, och hör av dig om du har frågor.

Kontaktuppgifter

E-post: friluftsframjandet.ljungskile@friluftsframjandet.se