Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Avbokningsregler - kajakäventyr

Ibland behöver man tyvärr avboka sin plats på ett kajakäventyr. Vi har följande regler vid avbokning av kajakäventyr

Att avbokningar förekommer är svårt att undvika. Vi har förståelse för att sena avbokningar är oundvikliga ibland. Vi ber er att hantera detta på ett respektfullt sätt gentemot såväl paddelkamrater som står på kö och oss som arrangerar aktiviteter. 

För att avboka, behöver man avboka sin plats i själva kajakäventyret. Har man rätt att få pengar tillbaka, enligt reglerna nedan, behöver man kontakta den ansvariga ledaren och ange sitt kontonummer för återbetalning. 

Kvälls- och dagsaktiviteter

  • Om du bara inte dyker upp, eller avbokar samma dag, debiteras 100% av kostnaden.
  • Om du avbokar 1-5 dagar före kajakäventyret, debiteras 50% av avgiften samt eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara.
  • Om du avbokar minst 6 dagar före kajakäventyret, debiteras ingen avgift förutom eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara.

Helgturer samt längre turer

  • Om du bara inte dyker upp, eller avbokar 1-5  dagar innan äventyret, debiteras 100% av kostnaden.
  • Om du avbokar 6-14 dagar före äventyret, debiteras 50% av avgiften samt eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara.
  • Om du avbokar minst 14 dagar före kajakäventyret, debiteras inget förutom eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara.

Om du blir sjuk

Vid sjukdom återbetalas 90% av avgiften förutom eventuella fasta kostnader som ej är avbokningsbara. Detta under förutsättning att ansvarig ledare informerats om sjukdomen i förväg.