Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barn och ungdom

Låt ditt barn känna upptäckarglädje i naturen och utveckla ett ansvar för det som lever. I Ljungskile erbjuder vi verksamhet för barn- och ungdomar i alla åldrar.

Barn och ungdom 
I Ljungskile har vi flera aktiva barn- och ungdomsgrupper som genomför äventyr året runt. Med närhet till både skog, fjäll, sjö och hav har vi fantastiska möjligheter att erbjuda våra barn och ungdomar ett härligt friluftsliv. Våra ledare bedriver en inkluderande verksamhet där barn och unga kommer ut i naturen, utvecklas tillsammans och växer genom nya upplevelser.  

Ledare 
Vår verksamhet drivs ideellt och bygger på aktivt deltagande och engagerade vuxna. Ju fler vuxna som engagerar sig, desto fler barn och unga kan få möjlighet komma ut på ledarledda äventyr. Vill du starta en ny grupp, eller har idéer om utvidgad verksamhet? Kontakta oss så berättar vi gärna mer. Friluftsfrämjandet i Ljungskile erbjuder bland annat gratis ledarutbildningar, dina barn har förtur till våra grupper och som ledare har du även andra förmåner i lokalavdelningen.  

Anmälan 
Vilka grupper och äventyr vi erbjuder varierar från år till år. För information och anmälan till våra aktiviteter, se vår hemsida https://www.friluftsframjandet.se/regioner/vast/lokalavdelningar/ljungskile/ där vi vid terminsstart publicerar lokalavdelningens barn- och ungdomsaktiviteter. 

Välkommen att följa med oss på nya Äventyr!  

Mer information om Friluftsfrämjandets barn- och ungdomsverksamhet hittar ni på riksorganisationens hemsida  

https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/skogsmulle-och-skogens-varld1/ 

https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/vildmarksaventyr/