Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Här publicerar vi nyheter och meddelanden som inte har direkt med själva aktiviteterna eller de olika sektionernas verksamhet att göra. För anmälan till aktiviteter se startsidan.

Vi inför avbokningsregler

Att avbokningar förekommer är svårt att undvika. Vi har förståelse för att sena avbokningar är oundvikliga ibland. Vi ber er att hantera detta på ett respektfullt sätt gentemot såväl paddelkamrater som står på kö och oss som arrangerar aktiviteter. Läs gärna igenom vad som gäller genom att följa länken nedan.


Medlemsbrev december 2021

Plötsligt blev det vinter med snö och kyla! Hela världen glittrar och glänser! Låt oss hoppas att vi får en vit vinter då vi kan njuta av naturen på skridskor och skidor och ta vara på den kalla årstiden. Under hösten har vi kunnat bedriva vår verksamhet nästan som vanligt, och vi hoppas att det kan fortsätta på det viset framöver.


Medlemsbrev september 2021

Hösten är här med härliga färger, regn och rusk, men också krispigt klara dagar. Det är en tid att njuta av svampplockning och mys vid lägerelden. Vi hoppas att ni hänger med oss ut på höstens äventyr.


Medlemsbrev mars 2021

Nu blir dagarna längre och luften värms upp. Efter några soliga dagar har tussilagon börjat blomma, fåglarna kvittrar och årets första citronfjäril har setts.  Läs mer.


Att göra-lista i Coronatid

Att göra ute i naturen när allt annat är inställt


Medlemsbrev december 2020

Ett konstigt och annorlunda år går mot sitt slut. Mycket som var planerat blev annorlunda eller inställt, men det finns mycket att göra på egen hand och vi ser fram mot en ny säsong som förhoppningsvis inte blir lika Corona-präglad. Läs mer!