Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bastubad 2019

Rapporter från tisdagars bastubad. Kolla gärna på hemsidan när vi startar upp i höst!

Sista tisdags bastubad denna termin

Vårens bastubad i Alljungen avslutades den 21 maj med lite samkväm över grillen. Några deltagare grillade och åt före bastubadet medan andra föredrog att göra detsamma efter badet. Hur man nu valde så var det en underbar kväll för en avslutning.

Bastu 6/2019

Denna tisdagskväll var vi nio personer som bastade.Fyra nya gäster dök upp och som tur var hade fyra av de gamla "bastarna" ej infunnit sig så plats fanns till alla. Vid behov finns en möjlighet att starta upp lilla bastun, så om du vill hänga på är du välkommen / möt våren i naturen! Pelle

Bastu 5/2019

Återigen är bastubadandet i full gång. Tommy passade på att fira sin födelsedag och bjöd på kaffe med kanelbulle! Vilket uppskattades av oss alla. Bilder på några av oss deltagare.

Bastu 4/2019

Ännu en härlig bastukväll med likasinnade.

Bastubad 3/2019

Bastubaden fortlöper varannan tisdag. I kväll byter vi proppar för att få "kräm" i alla faser och rejält med värme i bastun. Isen ligger tunn över sjön. Ute råder lugnet och tystnaden. Inne pratas det i mun på varandra. Efter bastubadet känner man sig nöjd med tillvaron. Verkligen något att rekommendera.

Bastubad 2/2019

Årets andra bastukväll med 10 nöjda bastubadare denna tisdag. Mycket prat o god värme denna kväll med vacker vintervit natur runt om oss.

Bastubad 1/2019

Jul, jul och åter jul. Nyår med påföljande helger fyllda med stressmoment och oro. Då ser vi ljuset i vintermörkret. Vi stressar av oss med bastubad och lugnet får åter ta plats i våra sinnen. Vårens bastubad har nu , till allas belåtenhet, äntligen startat upp med nio exalterade deltagare.

Några av herrarna i bastun!

IMG_2089.JPG
IMG_2090.JPG