Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Friluftsfrämjandets friluftsanläggning

Välkommen till vackra Alljungen. Anläggningen tillhör Karlskrona lokalavdelning som driver den helt ideellt. Vi arbetar för att hjälpa dig, din familj med att komma ut i naturen. Att få uppleva vad frihet och ansvar innebär i samvaro med djur och växter. Våra vandringsleder hoppas vi skall fresta dig att komma ut för att vandra och stärka din hälsa.

Lördagar och söndagar är stugan öppen 10.30 - 15.30 under tiden september tom maj(stängt från jul tom trettonhelgen samt påsk).

På anläggningen finns även bastu en större o en mindre.Prova gärna en joggingtur eller promenad innan bastun och ev bad i sjön.Vintertid håller stugvärden även en vak öppen utanför bryggan. Sommartid har du en fin sandstrand att njuta av.Vår o höst kan du, vid stugans öppethållande, hyra kanoter för en liten rundtur på sjön.Runt anläggningen finns även ett antal grillplatser som står var och en att fritt använda.Där kan du värma dig,äta medhavd matsäck. Då finns stugvärdar som du kan vända dig till om du behöver hjälp.

Tel stugan 0455-92298

Stugan går bra att hyra! Ring Pelle för info/bokning tel 0455-47928

Medlemmar har 25% rabatt!

Arbetsdagar hösten 2018

Höstens arbetsdagar flyttades fram en vecka till den 20-21 oktober. Tack för gott samarbete i helgen då vi har skrubbat o putsat, sorterat, sågat o röjt käkat god soppa o fikat. Tillsammans kan man göra mycket!/Anna-Karin

Alljungen sommar 201510.jpg
IMG_0716.jpg
bastun.jpg
IMG_3827.JPG

Glada bilder från höstens arbetsdag.

IMG_1456.JPG