Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Friluftsfrämjandets friluftsanläggning

Välkommen till vackra Alljungen. Anläggningen tillhör Karlskrona lokalavdelning som driver den helt ideellt. Vi arbetar för att hjälpa dig, din familj med att komma ut i naturen. Att få uppleva vad frihet och ansvar innebär i samvaro med djur och växter. Våra vandringsleder hoppas vi skall fresta dig att komma ut för att vandra och stärka din hälsa.

Med anledning av rådande corona- restriktioner måste vi dessvärre tills vidare hålla stugan och bastuar stängda under ordinarie öppettider och hänvisar istället till någon av våra fem grillplatser vid grillning/fika.

Stugvärd finns tillänglig som vanligt lördagar och söndagar mellan kl 10.30 och 15.30 och vid behov kan denne tillhandahålla ved.Kontakta då stugvärden.Från september tom maj. Stängt från jul tom trettonhelg samt påskhelgen. 

Ha en härlig vistelse trots begränsningarna!

Med vänlig hälsning

Friluftsfrämjandet, Karlskrona lokalavdelning/Styrelsen

Tel stugan 0455-92298

Stugan går bra att hyra! Ring Pelle för info/bokning tel 0455-47928

Medlemmar har 25% rabatt!

grillning-pj.jpg
Eric s bild alljungen barn på is.jpg

Åka med Blekingetrafiken till Alljungen

Spår i Alljungen

Nu har vi kollat upp och märkt upp alla spåren i Alljungen. Det blå spåret till/från Alljungen/ Nävragöl är svårframkomligt pga. kalhygge, men det går att hitta.Många upplevelser bjöds vi på. Vad sägs om en eka med åra på ett berg mitt ute i storskogen, eller att vi fick se spår av den fruktade granbarkborren (tror vi) .Nya spångar längst gula och gröna spåret. Hjälp gärna till och trampa till stigarna!