Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Öppet hus 14/10

Ja det blev en härlig söndag för Öppet Hus ! Mycket lyckat och vädret bidrog så klart en del till detta.

Klockan 10.00 var de första familjerna på plats och sedan fortsatte besöken fram till 14.00 då vi packade ihop.

Det som framförallt var påtagligt var de kontakter som togs på altan eller vid elden, vuxna som inte setts på ett tag, äppelsoppan som serverades gratis, barn som smakade och sa det var gott !!

En förälder visade Storstugan för sina söner och berättade att där hade han en gång i tiden sovit på liggunderlag och i sovsäck. Visade sig att pappan var med i det som vi drog igång och som hette Skogsströvare i klassen. Föräldrar ställde upp och var med sina telningar och deras klasskamrater.

Mycket lyckat faktiskt.

Nåväl. Vi sålde 20 startkort och i snitt på varje startkort 3 personer, gör alltså 60. Så kom några bastubadare och fikade likaså de som ”bara” fikade, smakade soppa och pratade med oss funktionärer. Den fina foldern kom väl på pass och delades ut.

Priserna: En hade alla rätt och fick 2 sporkar. 4 hade 11 rätt och fick en spork eller en buffa var. Mycket uppskattat att dela ut pris.

Hoppas de nu kommer nästa Öppet Hus.

Vi uppskattar att 70-80 personer passerade vårt Öppet hus under 10 – 14. Alltså mycket lyckat som vi ser det.

Detta blev liten rapport från oss som hade ansvar denna dag nämligen Birgitta Lindskog, Eva Petersson , Brigitte Thierfelder och så jag Gun-Britt