Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äldre äventyr

Här hittar du äldre äventyr för att följa det vi gör.

Matvik 221113

DAGAR SOM DEN HÄR... ...fyller hela kroppen med frihetskänsla och ett lyckorus... att få vandra med ett glatt skrattande gäng på ett tjugotal fantastiska människor, i vackert varierande höstligt landskap, hemmavid, i Blekinge. I en palett av ljuvliga färger i en uppsjö av olika nyanser. Halleluja, det är så jag får nypa mig i armen ibland. Gemenskapen. Luften. Dofterna. Fågelsången. Tystnaden. Vandringsvännerna. 🤍


Blekingelunken 2022

Blekingelunken genomfördes 18/9. Vi tackar alla som var med oss och bidrog till barndiabetesfonden!


Blekingelunken 2021

Vi tackar alla som var med idag (26/9) på Blekingelunken! Tack för det bidrag som detta har gett till barndiabetes fonden!


Sjögull-vandringen 12 maj 2021

Sjögull-vandringen 12 maj 2021 Granö, Hönslyckefjorden Sjögull, Inlockahult, Vrångeboda, några namn som kan sporra nyfikenheten för att veta – vad betyder namnen och vad är det?


Öppet hus 19/1 2020

Det var en fin dag på Nytorpet. 25 tipskuponger lämnades in med barn och övriga deltog ca 40 i dagens öppet hus.


vandring 18 september 2019

NU … följer några fina bilder fr vår vandring den 18 september. Som vanligt är det Brigitte som är en suverän fotograf.


Blekningelunken 2019

Blekingelunken 2019 genomfördes i år den 15 september. Vi tackar alla som ställde upp och gick tipspromenaden och er som kom ut och tittade!


Mulleträff 6

Den 19 maj fick vi njuta underbart väder och härlig upptäckarglädje på vår Mulleträff.


Vandring 4

Vandringen den 24 april tog sin början i naturreservatet Stenfors ca 4 mil norr om Karlshamn på vägen mot Tingsryd. Denna gång hade vi som mål att vandra lite längs Bräkneån och följa avrinningen från sjön Tiken.


Vandringar 3 - Torneryd - Salsjön

Vårdagjämningen den 20 mars var vi ett gäng om 14 personer som startade Blekingeleden i Torneryd, strax söder om Ronneby.


Träff 4 Knopp- knytt

190407 - Fjärde träffen och vi var 8 barn och 8 föräldrar. Vi startade vid vindskyddet där vi sjöng välkomstsången och sa namnen till kotten.


Träff 3 Skogsmulle

Vid vår tredje mulleträff deltog 5 barn och lika många vuxna. Vårt tema för dagen var trädensknoppar och längs vägen till vår mulleplats kikade vi efter olika lövträd.


Träff 3 Knopp-Knytt

190317- Tredje träffen och vi var 11 barn och 9 föräldrar. Vi startade vid vindskyddet där vi sjöng välkomstsång och sa våra namn till en kotte.


Vandring 2 - Karlshamn-Asarum

Vandring nr 2 – 27 februari 2019. Såg ut att bli en fin dag och det blev det, utmärkt vandringsväder. Vi startade vid COOPs parkering i Mörrum, gick västerut, förbi ett villaområde och så … var vi ute på landsbygden, söder om Nygård.


Träff 2 Skogsmulle

Vid vår andra Mulle träff för terminen deltog 7 barn och lika många vuxna. Vi hade temat djurspår och på vägen till Mulleplatsen letade vi gemensamt efter spår av djur.


Träff 2 knopp/knytte

190303- Andra träffen och vi var 8 barn och 8 föräldrar. Vi startade vid vindskyddet där vi sjöng välkomstsång och sa våra namn till en kotte. Sen gick vi till vår knopp och knytteplats.


Vandring 1 Tararp

2019 års första vandring gick av stapeln den 23 januari. Efter jul -o nyårsuppehåll och därmed eventuell seghet i benen så vandrade vi ”bara” ca 9 km.


Träff 1 Knopp och knytte

Första träffen för terminen och vi var 12 barn och 10 föräldrar. Vi startade vid vindskyddet vid stugorna där vi sjöng välkomstsång och berättade våra namn för en pinne.


Träff 1 Skogsmulle

Vid vårterminens första Mulle träff deltog 6 barn och lika många vuxna. Längs vägen till vår Mulleplats letade vi efter olika saker på en bingobricka och tillsammans lyckades vi hitta allt.


Vandring tillfälle 9

Den 12 december blev 2018 års sista vandring för oss i Friluftsfrämjandets mitt-i-veckan vandring. Dagen innan Lucia, ytterligare några dagar innan jul medför ofta bråda dagar och många aktiviteter som konkurrerar om vårt deltagande.


Träff 7 skogsknopp- och knyttegruppen

Vid knopp- och knytte avslutning för terminen höll vi till vid stugan i Nytorpet.


Havsörnspaddling 24-25 november 2018

Helgen 24-25 november 2018 ordnade kajaksektionen inom FF Karlshamn en tvådagars Havsörnspaddling med start i Tosteberga Hamn.


Träff 6 skogsknopp- och knyttegruppen

Vid vår sjätte knopp och knytte träff startade med vår sång och namnsång innan vi gick till vår knopp och knytte plats, väl framme lekte vi i vanlig ordning ”Masken”.

Visa ytterligare 23 sidor