Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Kajak

Sektionen startade med några få entusiaster våren 1995, vi genomförde turer och planerade vad som skulle göras inom den nya sektionen. Idag är vi cirka 14 ledare och vi ordnar kurs i bassäng under våren. Dags-, helg- och och veckoturer under sommarhalvåret. Vi har även kvällspaddling som är bra tillfällen för den som vill "prova på".

Program 2020

Här kan du ladda ner hela vårt kajakprogram för 2020.

Medlemskap
För att få deltaga i våra aktiviteter vill vi att du är medlem i Friluftsfrämjandet. Medlemskap i Friluftsfrämjandet innebär bland annat att du är försäkrad under våra arrangemang och får rabatt vid hyra av kajak, samt tidningen Friluftsliv - i alla väder.

Utrustning
Det förutsätts att du har egen eller hyrd kajak med dig på samtliga turer om inte annat anges i programmet. Flytväst är obligatoriskt vid våra turer. Reservation, turer kan ställas in vid för dåligt väder eller för få deltagare.

Kurser
Kurser hålls i bassäng. Teori och praktik om säkerhet och kajaktekniker, samt för de som vill, eskimåsväng (överkurs). Är du intresserad av våran kursverksamhet i bassäng, kontakta Studiefrämjandet tel. 060-12 07 54, vilka vi samarbetar med.

Kajakhyra
Friluftsfrämjandet i Sundsvall har tio enmanskajaker samt en tvåmanskajak, dessa finns att hyra vid Kanotcentralen vid Sidsjön.  Paddel, kapell och flytväst ingår i hyran.

Vatten & paddling

Kontakta oss

Om du har frågor kring vår verksamhet eller vill hjälpa till som ledare kontakta Lars-Håkan Edberg via telefon, 070-269 76 66, eller via e-post

Mejla Lars-Håkan

Följ oss på Facebook

Följ oss och gilla oss på Facebook så får du det senaste från vår förening direkt i ditt flöde.

Följ oss!