Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Kajak

Våren 1995 startades kajaksektion i Sundsvalls FF. Idag är det en livaktig del av främjandet med regelbundna aktiviteter, framförallt under sommarhalvåret. Vi genomför dags-, helg- och veckoturer. Nästan varje vecka från maj till september även en kvällspaddling och återkommande finns möjlighet att testa "prova-på-paddling" i Sidsjön, nära uthyrningsförrådet.

Medlemskap
För att få deltaga i våra aktiviteter vill vi att du är medlem i Friluftsfrämjandet. Medlemskap i Friluftsfrämjandet innebär bland annat att du är försäkrad under våra arrangemang och får rabatt vid hyra av kajak, samt tidningen Friluftsliv - i alla väder.

Utrustning
Det förutsätts att du har egen eller hyrd kajak med dig på samtliga turer om inte annat anges i programmet. Flytväst är obligatoriskt vid våra turer. Reservation, turer kan ställas in vid för dåligt väder eller för få deltagare.

Kurser
Kurser hålls i bassäng. Teori och praktik om säkerhet och kajaktekniker, samt för de som vill, eskimåsväng (överkurs). Är du intresserad av vår kursverksamhet i bassäng, kontakta Studiefrämjandet tel. 060-12 07 54, vilka vi samarbetar med.

Kajakhyra
Friluftsfrämjandet i Sundsvall har ett flertal enmanskajaker samt en tvåmanskajak, dessa finns att hyra vid Kanotcentralen vid Sidsjön.  Paddel, kapell och flytväst ingår i hyran.

Vatten & paddling

Kontakta oss

Om du har frågor kring vår verksamhet eller vill hjälpa till som ledare kontakta Lars-Håkan Edberg via telefon, 070-269 76 66, eller via e-post

Mejla Lars-Håkan

Följ oss på Facebook

Följ oss och gilla oss på Facebook så får du det senaste från vår förening direkt i ditt flöde.

Följ oss!