Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Friluftsskolor

Skogsmulle, Skogsknytte, Skogsknopp Strövare och Frilufsare - Barnens sätt att lära sig om naturen

Med friluftsskoleverksamheten vill vi tillfredställa barnens nyfikenhet och upptäckarglädje och utveckla ett ansvar för det som lever. Skogsmulle är barnens vän och fantasifigur i skogen. Mulle kommer till barnen för att leka, sjunga och berätta om naturen. De olika grupperna vänder sig till olika åldersgrupper. Det är spännande för barn i lek- och sagoåldern och sätter deras fantasi i rörelse.

Vi söker ledare

För att kunna erbjuda fler barn möjligheten att tidigt komma i kontakt med friluftsliv och naturen som lekplats vill vi att fler engagerar sig som ledare och hjälpledare. Vi söker därför dig som också du tror att naturen är viktig för barn och vill hjälpa till att göra Skogsmulle bättre och mera tillgängligt. Det ställs inga särskilda krav på kunskaper i naturkunskap. Det viktiga är intresse och engagemang för barn och natur. Vill du att ditt barn skall vara med i någon av våra grupper så tveka inte att bli ledare eller hjälpledare. Som ledare för en grupp får du utbild-ning och allt stöd du behöver för att komma igång

Såhär blir du barnledare

Om du är intresserad av att utbilda dig till Mulleledare eller vill hjälpa till som hjälpledare, kontakta Carola Nordström, carola.nordstrom@friluftsframjandet.se, 070 376 12 98.

Kontakta oss

Vill du veta mera om vår barn och ungdomsverksamhet, kontakta: carola.nordstrom@friluftsframjandet.se 070-3761298

Mejla Carola

Följ oss på Facebook

Följ oss och gilla oss på Facebook så får du det senaste från vår förening direkt i ditt flöde.

Följ oss!

Värt att tänka på

Du och ditt barn bör ha kläder som passar för väderleken. Vi är ute året runt, även när det regnar eller snöar. Ta gärna med lite extra kläder till ditt barn, som reserv om det plaskas mycket i pölar eller geggas i lera.