Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Våra olika barngrupper

Äventyr för de minsta

Öppna Skogsgläntan för 0-2 åringar. Öppna Skogsgläntan är ungefär som öppna förskolan fast utom-hus.

Skogsknopp för 2-3 åringar. Vi upptäcker naturen i närområdet tillsammans med mamma, pappa eller annan vuxen som är med.

Skogsknytte för 3-4 åringar där vi tillsammans med mamma, pappa eller annan vuxen är aktiva i våra utomhusäventyr.

Skogsmulle för 5-7 åringar. Tillsammans med Skogsmulle förstår vi sambanden i naturen.

Familjemulle för hela familjen. Precis som med en vanlig Skogsmullegrupp, med skillnaden att föräldrar och syskon får följa med.

Äventyr för skolbarn

Strövarna riktar sig till barn på lågstadiet. Här får barnen prova på friluftsliv anpassat till deras behov av äventyr och nyfikenhet. Barnen lär sig att ordna ett läger, laga enklare mat på stormkök och över öppen eld samt packa och sköta sin egen ryggsäck. Vi gör cirka 10 utflykter per år och provar på olika friluftsaktiviteter i alla slags väder.

Frilufsarna riktar sig till barn på mellanstadiet. Frilufsare är en fortsättning och fördjupning på de kunskaper barnen fått med Strövarna.

I Äventyrliga Familjen drar hela familjen ut på äventyr med likasinnade familjer. Vandring, paddling, klättring eller geocaching är bara några exempel på vad man kan hitta på.

Kontakt Carola Nordström, 070 3761298 carola.nordstrom@friluftsframjandet.se

Kontakta oss

Kontakta Carola om du vill veta mera om våra barnverksamheter. Carola Nordström 070 376 12 98 carola.nordstrom@friluftsframjandet.se

Mejla Carola

Följ oss på Facebook

Följ oss och gilla oss på Facebook så får du det senaste från vår förening direkt i ditt flöde.

Följ oss!