Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

AlleManUt

AlleManUt är en frågeslinga med 1X2-frågor för vuxna och ja/nej frågor för barn och ungdom. Det är en höstaktivitet som Friluftsfrämjandet arrangerar här i Sundsvall men även på flera andra orter i Medelpad.

Sidsjön - 2022 blev det inget runt Sidsjön

Slingan runt Sidsjön hålls under september och första söndagen i oktober. Starten är vid vårt Friluftsfrämjarhus, i kanotförrådet, den långa röda byggnaden strax innan skid-liftanläggningen.

Från klockan 11.00 fram till klockan 12.30 kan du köpa startkort. Du betalar med Swish eller kontanter. Vill du vara med i vinstdragningen lämnar du in ditt startkort senast klockan 13.45. Vinst gällande sista tillfället, 3 oktober, skickas till den adress som finns på inlämnat vinnande startkort. Vinster för tidigare tillfällen hämtar du ut på samma plats och under samma tid som aktiviteten pågår.

Fågelbergsstugan

Oktoberöppet med AlleManUt på Fågelberget! Fem söndagar 9/10 - 6/11 kl 11-14. Servering med vintermeny. AlleManUt går från Fågelbergsparkeringen vid Arboretum i Sidsjöbodarna. Starten sker med självbetjäning från en brevlåda vid en blå AlleManUt-banderoll.
Mottagning, betalning och prisutdelning direkt vid framkomst till Fågelberget.
Frågorna sitter uppe senast kl 10. Tag med penna. 20 kr för vuxen och 10 kr för barn.
All betalning med swish.
Välkommen!

Kontakt:

E-post

Kontakta oss

Om du har frågor om Allemanut eller vill hjälpa till som funktionär, hör av dig till oss.

E-post

Allemanut vinnare 2022

Följ oss på Facebook

Följ oss och gilla oss på Facebook så får du det senaste från vår förening direkt i ditt flöde.

Följ oss!